Haberler

Çaykur Rizespor'un Yeni Transferi Ümit: "Hedefim A Milli Takım"

Çaykur Rizespor'un ara transferin son gününde Sivasspor'dan kadrosuna kattığı stoper 24 yaşındaki Ümit Kurt, başarılı olarak yeniden A Milli takıma seçilmek istediğini söyledi.

Çaykur Rizespor'un ara transferin son gününde Sivasspor'dan kadrosuna kattığı stoper 24 yaşındaki Ümit Kurt, başarılı olarak yeniden A Milli takıma seçilmek istediğini söyledi.

Yeşil mavili takımla 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Ümit Kurt açıklamalarda bulundu. Daha önce Ankaragücü'nde birlikte çalıştığı Hikmet Karaman'ın kendisini aradığını, "Gel, sana ihtiyacım var" dediğini ifade eden Ümit, şöyle devam etti:

"Bu beni çok heyecanlandırdı. Çünkü Hikmet hoca ile çalışmak bir ayrıcalıktır. Sivasspor ile bonservis konusunda bazı sorunlar vardı. Mecnun Odyakmaz ile görüşüldü ve bonservis sorunu halledildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutlu ve huzurluyum. Önümüzdeki Avrupa şampiyonasında en iyi performansı göstererek yeniden A Milli Takıma seçilmek istiyorum."

1 defa A Milli, 4 defa da A2 Milli takım forması giyen Ümit Kurt, Süper Lig'de 103, Türkiye Kupası'nda 20, PTT 1.Lig'de 15 kez forma giydi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ümit Kurt Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title