Haberler

Çaykur Rizespor'da Transfer Hız Kazandı

Bu yıl Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Bu yıl Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yapılan transfer çalışmaları sonrasında bugün Fildişi Sahilli oyuncu Viera ve Polanyalı kaleci Pawelek kendilerini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Çaykur Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz, "Bu gün Fildişi Sahilli futbolcu Ousmane Viera ile üç yıllık sözleşme imzaladık. 1986 doğumlu, stoper mevkinde oynayan oyuncu geçtiğimiz sezon Romanya'nın Panduri Targa takımında forma giydi. Bir diğer transferimiz ise Türk futbolunun yakından tanıdığı bir kaleci. Daha önce Türkiye'de forma giyen 1981 Polonya doğumlu file bekçisi Mariusz Pavalek ile anlaştık. Geçtiğimiz sezon Polonia Varşova takımında mücadele eden kaleci ile de 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transferler camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ousmane Viera Koray Deniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title