Haberler

Canlı Yayında Spor Spikerine Taciz, Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Fox Sports'un Meksika muhabiri Fernanda Mora'nın canlı yayında tacize uğramasının ardından sosyal medya ayağa kalktı, on binlerce kişi kadın muhabire sahip çıktı.

CONCACAF'ta şampiyon olan Club Deportivo Guadalajara'nın taraftarları, canlı yayındaki kadın muhabiri taciz etmeye kalkınca ortalık karıştı.

Toronto'yu penaltılarla 4-2 mağlup ederek CONCACAF şampiyonu olan Club Deportivo Guadalajara'nın taraftarları Meksika'da sokaklara akın etti.

Fox Sports'un Meksika muhabiri María Fernanda Mora, taraftarların sevincini canlı yayında aktarmak isterken iğrenç tacizlere daha fazla dayanamadı ve arkasında duran bir taraftara mikrofonuyla saldırdı.

KONUŞTUKTAN SONRA DÖNÜP TARAFTARA VURMAYA BAŞLADI

Yayına başladıktan sonra "Bu gerçek bir parti ama hiçbir şey duymuyorum. Bu yüzden stüdyoya geri dönüyorum" diyen muhabir Mora, cümlesinini bitirir bitirmez bir taraftara vurmaya başladı.

Stüdyodaki sunucu Jose Pablo Coello ise Mora'nın bu hareketinin amatörce ve kabul edilemez olduğunu ifade etti.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sözcü'nün haberine göre; yaşanan bu olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken birçok kadın örgütü muhabir Mora'ya destek verdi. Twitter'da "#NoMeToques" (#BanaDokunma) hashtag'iyle yapılan tacize tepki gösterildi.

CONCACAF NEDİR?

CONCACAF (Confederation of North, Central American and Caribbean Association Football) Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu'na verilen isimdir. 1961 yılında kurulan kuruluş bölgesindeki millî maçlar dışında, CONCACAF Gold Cup ve CONCACAF Şampiyonlar Ligi organizasyonlarını da düzenler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deportivo La Coruna Toronto Fox Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

KUZEN:

Futbol hayvanların sporudur.

17
7
yanıtYanıtla
ali:

abi insanlar 30 35 yaşına geliyor evlenemiyor para yok millete kızlar 5 10 yıla kalmaz evlenecek erkek yok erkekler parasızlıktan artık evliligi akıllarından bile gecirmiyor. yani bi sevgili bulursanız kafasını yemeyin sen ciddi degil misin benle diye emin olun sevse bile sizi, parayı düşünüyordur. gecen bi akrabam evlendi yemin billah cekiyor 50 binlira borcum var ne anladık bu evlilikten borcu düşünmekten uyuyamıyom diyo===))))))))))))))))

14
2
yanıtYanıtla
ali:

tüm dünyada böyle malesef bir kac ülke dışında meksikayı sen düşün artık

yanıt0
yanıt0
MERTÇE:

KADINA UYGUN YER DEĞİL,

12
0
yanıtYanıtla
thenakre:

Ne güzel dinimiz var bir okuyup anlasa insanoğlu kötülük yok denecek kadar azalacak. Kadına uygun yer değil. . .

4
2
yanıtYanıtla
bzztt:

bunlar bizdende abazaa

4
1
yanıtYanıtla
.:

:(

0
3
yanıtYanıtla
Sakaci:

Sapik cikoyu görüyonmu arkada

1
0
yanıtYanıtla
konaklık:

kimene kadın rahatsız olmuş mu kesin akepeliler rahatsız olmuştur.

0
1
yanıtYanıtla
HasRizeli:

Ula eli carpmis diyen cakma rizeli gercek memleketini yaz rizemden uzak dur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title