Haberler

Caner Erkin ve Lemos, Rizespor'a imza atıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılan sağ bek Gökhan Gönül'ü kadrosuna kadan Rizespor, gözden çıkarılan Caner ve Lemos'la da temasta. Caner'in Rize'ye sıcak baktığı belirtilirken, Lemos'un da kiralık olarak kadroya katılacağı aktarıldı.

Karadeniz ekibi Rizespor, bu sezon Süper Lig'de üst sıraları hedefliyor. Geçen sezon Bülent Uygun'un gelişiyle iyi bir ivme yakalayan ve hazırlık maçlarında etkili bir takım profili çizen Rize, kendisini ispatlamış futbolculara yöneldi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül imzayı atmıştı, şimdi sırada Caner ve Lemos var.

Caner Erkin ve Lemos, Rizespor'a imza atıyor

LEMOS KİRALIK

Caner'in, Gökhan'la da görüşerek Rizespor'a sıcak baktığı belirtildi. Lemos'un ise bonservisiyle ayrılma ihtimali düşük. Futbolcu da kiralık olarak gitmek istiyor. Fenerbahçe, Lemos konusunda net kararını vermiş değil.

Caner Erkin ve Lemos, Rizespor'a imza atıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauricio Lemos Caner Erkin Fenerbahçe Rizespor Haberler

500

Yorumlar (2)

Lut Bektaş:

yolunuz açık olsun başarınız daim olsun fenerin çocukları.

3
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Dostum onların biri bjk de öteki hem GS hem bjk de oynadı onlar parayı veren klubun çocukları. Messi bile gitti barcadan para için bunu unutma

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title