Haberler

Caner Erkin'in adresi belli oluyor! Eski kulübü ateşi yaktı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüpsüz olan Caner Erkin hakkında açıklamalar yaptı. Çebi, "Caner hırsını beğendiğim, sevdiğim bir oyuncu. İhtiyaç olursa bakacağız" dedi.

Karagümrük'le yolları ayıran Caner Erkin, Beşiktaş'a çok yakın. Sol bek arayışı olan Siyah-Beyazlılar için Caner Erkin en cazip aday olarak gözüküyor.

SEZON SONUNA KADAR

Beşiktaş, sezon başında transfer ettiği Masuaku ile yolları ayırmayı planlıyor. Caner'le ilk etapta 6 aylık mukavele yapılması gündemde.

Caner Erkin'in adresi belli oluyor! Eski kulübü ateşi yaktı

BAŞKAN AÇIK KAPI BIRAKTI

Basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner'e kapıları kapatmadı. Çebi, "Caner çok sevdiğim, hırsını beğendiğim bir futbolcu. Var da diyemem yok da diyemem. İhtiyaç olması halinde bakılır" dedi.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Caner Erkin'in transfer olma ihtimali Beşiktaş taraftarlarını ikiye böldü. Caner'in Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye gittiği dönemde, "Doğuştan Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe bana kapılarını açmadı Inter'den ayrılınca" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Caner Erkin Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (1)

Selim Güler:

Baska sol bek mi yok almayin .Zaten uyuz gittigim futbolcu.Alin bir genc oyuncu

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title