Haberler

Caner Erkin, eski takımıyla anlaştı! Sözleşmenin süresi belli oldu

Güncelleme:

Beşiktaş, eski futbolcusu Caner Erkin'le büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sol bek ihtiyacı olan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcu ile ilk etapta 6 aylık mukavele yapacak.

Beşiktaş'ta Caner Erkin harekatı olumlu geçti. Siyah-Beyazlılar, Karagümrük'le sözleşmesini fesheden Caner'le anlaşmaya vardı. Caner'in mukavelesi sezon sonuna kadar olacak.

ÇEBİ VE GÜNEŞ YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Caner hırsını sevdiğim ve beğendiğim bir futbolcu. Yok diyemem ama var da diyemem. İhtiyacımız varsa görüşürüz" demişti. Şenol Güneş de "Caner benim sevdiğim bir futbolcu" açıklamasını yapmıştı.

Caner Erkin, eski takımıyla anlaştı! Sözleşmenin süresi belli oldu

BU SEZON 6 ASİST YAPTI

Caner Erkin, Karagümrük'te bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada 6 asist üretti. Tecrübeli futbolcunun İtalyan hoca Andrea Pirlo ile problem yaşadığı iddiaları ayyuka çıkmıştı. Ardından Karagümrük, Caner'le sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

Caner Erkin, eski takımıyla anlaştı! Sözleşmenin süresi belli oldu

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Caner Erkin, Siyah-Beyazlılar'da 2016-17 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı. Erkin, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde takıma fayda sağlamıştı. Caner, 2020 Ağustos ayında tekrar eski kulübü Fenerbahçe'ye dönmüştü. Caner şimdi de bir başka eski kulübüne geri dönüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (3)

Selim Güler:

Benim anlamadim türkiyede baska genc sol bek mi yok .Bu adamin yasi itibari ile ve cok disiplinsiz bunu niye transfer etmek istiyorlar?Anlamis degilim.Türkiyede genc yoksa ,brezilyada genc dolu alin bir tane

38
7
yanıtYanıtla
kadirkao:

umut var masuaku var bu adam ne gerek var ciddimisiniz siz

30
8
yanıtYanıtla
Yurdaer CİVELEK:

gereksiz bir transfer, büyuk hoca! şenol güneşin anlayışını yansıtması açısından dikkat çekici bir olay.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title