Haberler

Caner Arıcı da Ankaraspor Dedi

Süper Lig takımları başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alan Caner Arıcı, PTT 1. Lig’in gözde ekibi Ankaraspor ile el sıkıştı.

Süper Lig takımları başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alan Caner Arıcı, PTT 1. Lig'in gözde ekibi Ankaraspor ile el sıkıştı.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Ankaraspor, Caner Arıcı'yla anlaştı. Başkent ekibi, Balıkesirspor'dan transfer ettiği 28 yaşındaki defans oyuncusuyla 3,5 yıllık anlaşmaya imza attı. Ankaraspor gibi güçlü bir camiaya geldiği için mutluluğunu dile getiren başarılı oyuncu, transferinde emeği geçenlere de teşekkür etti. Doğduğu, büyüdüğü kente tekrar dönmenin sevincini yaşadığını ifade eden Arıcı, "Ankara benim memleketim ve Ankaraspor'u da kendi evim olarak görüyorum. Takımımız şampiyonluk yolunda ilerliyor ve benim de bu yolda bir katkım olabilirse ne mutlu bana. Hedefimize giden bu meşakkatli yolun sonunda inşallah hep birlikte mutlu oluruz" dedi.

YURTGÜVEN: "HEDEFİMİZE KATKI SAĞLAYACAKTIR"

Caner Arıcı'yı kadrolarına katmakla önemli bir transferi daha sonuçlandırdıklarını belirten Ankaraspor A.Ş. Genel Menajeri Ender Yurtgüven, "Caner uzun zamandır kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncuydu. PTT 1. Lig Milli Takım Karması'nda da yer alan ve yeteneğiyle de ligde göz dolduran bir oyuncu. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım hedefimiz doğrultusunda Caner, takımımıza en az diğer oyuncularımız kadar katkı sağlayacak ve teknik ekiple futbolcularımızın Ankaraspor'u getirdiği noktada da kalması ve daha ileriye gitmesi için takım arkadaşlarıyla beraber elinden geleni yapacaktır. Kendisine yönetim kurulumuz adına hoş geldin diyor ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

ÖZKÖYLÜ "TAKIMIMIZA GÜÇ KATTIK"

Ankaraspor A.Ş. Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Caner Arıcı'nın transferiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Caner gibi bu ligin mevkisinde en iyi oyuncularından bir tanesine sahip olmak ve onun transferini gerçekleştirmekle takımımıza güç kattık. Alternatif kadromuzun içerisinde özellikle oynadığı bölge itibariyle böylesine kaliteli bir oyuncunun olması, bizim açımızdan; diğer yandan Ankaraspor gibi bir takımda oynamakta Caner açısından büyük bir şans. Devam eden bu zorlu süreçte Caner'in bize çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Caner Arıcı Ankaraspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title