Haberler

Candaş Tolga Işık: Ünlü iş adamı Cengiz, Ali Koç'a başkanlığa devam etmesi şartıyla maddi destek verecek

Güncelleme:

Gazeteci ve yorumcu Candaş Tolga Işık Kontra programında spor dünyasını sarsacak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Işık, ünlü iş insanı Mehmet Cengiz'in, Ali Koç'a başkanlığa devam etmesi şartıyla, Fenerbahçe'ye maddi yardım vaadinde bulunduğunu söyledi. Cuma günü Başkan Koç ve Cengiz arasında bir görüşme gerçekleştiği belirtildi.

Cengiz Holding'in patronu ünlü iş adamı Mehmet Cengiz'in, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yeniden aday olması halinde büyük maddi ve manevi destekte bulunacağı öne sürüldü. Bu iddiayı Gazeteci ve futbol yorumcusu Candaş Tolga Işık ortaya attı.

Candaş Tolga Işık: Ünlü iş adamı Cengiz, Ali Koç'a aday olması halinde maddi destek verecek

Işık, katıldığı programda şunları kaydetti:

"Cuma günü Ali Koç, önemli iş adamı Mehmet Cengiz ile bir görüşme gerçekleştirdi, Mehmet Cengiz Ali Koç'a başkanlığa devam etmesi şartıyla, Fenerbahçe Kulübüne çok büyük maddi ve manevi yardımlarda bulunacağını bildirdi."

SARAN'IN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Fenerbahçe'nin başkanlık seçiminde Ali Koç ve Sadettin Saran'ın aday olacağı konuşuluyor. Sadettin Saran, sosyal medyadan bir takipçisinin başkanlıkla ilgili sorusuna verdiği olumlu cevapla, başkanlık düşüncesi olduğunu belli etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Cengiz Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Platon :

Kirasini odeyemeyen insanlara verse daha hayirlibolur.

14
1
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

alı koc derhal sezon sonu bask bırakması lazım cunku basarısız cunku fb katkısı yok bask bazında . fb haklarını kesınlıkle koruyammamıstır fb takımını emre volkanın ellerıne teslım etmıstır kı yanlıs bır secım dısıplını onde olan genc ve futbolu bılen teknık adamla calısması lazımdı ıkıncı bır terım Turk futboluna care olamaz emre efendı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title