Haberler

Büyük çöküş! Burak Yılmaz tarih yazarken takımı kan ağlıyor

Güncelleme:

Hollanda Ligi'nin 5. haftasında Fortuna Sittard, sahasında Utrecht'e 4-3 mağlup oldu. Ev sahibi ekipte Burak Yılmaz penaltıdan fileleri havalandırırken, bu sezonki gol sayısını 4'e çıkarak sezona fırtına gibi başladı. Ancak deneyimli golcünün attığı goller takımına yetmiyor. Fortuna Sittard oynadığı 5 maçı da kaybederek ligin dibine demir attı.

Fortuna Sittard ile Utrech, Hollanda Ligi'nin 5. haftasında Fortuna Sittard Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi deplasman ekibi 4-3 kazandı.

BURAK YILMAZ YİNE ATTI

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 64. dakikada Bas Dost, 71 ve 77 ve 84. dakikalarda ise Douvikas kaydetti. Fortuna Sittard'ın gollerini ise 67. dakikada Guth, 82. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz ve 90+7. dakikada Noslin attı.

FORTUNA SITTARD LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Burak Yılmaz bu sezon Fortuna Sittard ile çıktığı 5 maç lig maçında 4 gol atarak sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Ancak deneyimli golcünün attığı goller takımına yetmedi. Fortuna Sittard ilk 5 haftada hiç puan alamayarak ligin sonuna demir attı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Burak Yılmaz Hollanda Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Zeki Anti:

Ya bu vasat bile olmayan Burak'ı neden bu kadar övüyorlar hiç anlam veremiyorum. Adamın kalitesi eksilerde ama haberlerde tavan yapmış da haberimiz yokmuş. Bizi dünya kupasına gitmekten o beceriksizliği ile sebep olan o değil miydi.

74
48
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title