Haberler

Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı

Güncelleme:

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında bulunan ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda düzenlenen Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası başladı. Heyecan dolu müsabakaların ilk gününde 36-40 kg, 46 kg, 53 kg, 61 kg ve 69 kg sıkletlerinde müsabakalar düzenleniyor. Sporcular, kıyasıya rekabetin yaşandığı bu mücadelede dereceye girmek için ter döküyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan genç güreşçilere başarılar dileyerek organizasyona katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında bulunan ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda düzenlenen Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası başladı.

Heyecan dolu müsabakaların ilk gününde 36-40 kg, 46 kg, 53 kg, 61 kg ve 69 kg sıkletlerinde müsabakalar düzenleniyor. Sporcular, kıyasıya rekabetin yaşandığı bu mücadelede dereceye girmek için ter döküyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan genç güreşçilere başarılar dileyerek organizasyona katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necmettin Erbakan Gençlik Türkiye Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title