Haberler

Bursaspor'un Altyapısında Görev Dağılımı Yapıldı

Bursaspor’da altyapıda görev yapacak antrenörlerin yeni sorumluluk alanları belli oldu.

Bursaspor'da altyapıda görev yapacak antrenörlerin yeni sorumluluk alanları belli oldu.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan törenle yeşil-beyazlı kulübün altyapısında görev yapacak antrenörlerin sorumluluk alanları belirlendi. Törende konuşan Gençlik Gelişim Sorumlusu Yalçın Gündüz, "2014 - 2015 futbol sezonunun hem Türk futboluna hem de Bursasporumuza hayırlar getirmesini diliyorum. Bizde yeni sezonda Bursaspor Futbol Akademisi olarak teknik kadrolarımızda yeni bir yapılanmaya gittik. Bu yapılanma çerçevesinde altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Ali Turan, gerçekten çok emek verdi ve çok çalıştı. Bize gösterdiği güven ve yardımdan dolayı kendisine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan, yaptığı konuşmada başarılı bir sezon geçmesini temenni ederek, "Teknik ekibimize yeni katılan 5 yeni antrenörümüze hoşgeldin diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Türk futbolu ve Bursasporumuz adına hayırlı bir sezon geçmesini temenni ediyorum. Umarım bu sezon tüm takımlarımız için başarılı bir sezon olur. Tüm İslam aleminin ve Bursaspor camiasının mübarek ramazan ayını kutluyorum" diye konuştu.

Bursaspor'un 2014-2015 sezonu altyapı teknik kadrosu şu şekilde oluştu:

"Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Yalçın Gündüz, Gelişim Ligleri Sorumlusu Yılmaz Burul, U-21 Teknik Sorumlusu Mesut Ünal, U-21 Takım Antrenörü Fazlı Tan, U-19 Teknik Sorumlusu: Harun Şen, U-19 Takım Antrenörü Nurgut Ak, U-17 Teknik Sorumlusu Ayvaz Öztürk, U-16 Teknik Sorumlusu Musa Öztürk, U-15 Teknik Sorumlusu Ali Aköz, U-14 Teknik Sorumlusu Coşkun Eminoğlu, U-13 Teknik Sorumlusu Tuncay Öztürk, Kondisyoner Cemal Ayyıldız, Kaleci Antrenörleri Ahmet Kuzaltı ve Naim Gürel, Doktorlar Coşkun Hayırlıoğlu ve Hüseyin Efendioğlu, Masörler Fehamettin Kaya, Aykan Kaya, Levent Adalı ve Fatih Serbest." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Musa Öztürk Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title