Haberler

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur: Bursaspor Teknik Direktörsüz Kalmadı

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur Galatasaray beraberliğini değerlendirdi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur Galatasaray beraberliğini değerlendirdi. Uzgur maçla ilgili şunları söyledi: "Biz Bursasporlu olarak ve bir Bursalı olarak sahadaki atmosferden gurur duydum. Arkadaşlarımız benimle beraber hem Trabzon'da hem de burada tüm yürekleriyle mücadele ettiler. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik de. Onlardan iyi mücadele etmelerini, keyif almalarını ve keyif vermelerini istedim. Onlar da gayret gösterdiler. Herkes keyifli bir maç izledi. Sayın Ertuğrul hocamızdan sonra bir çok arkadaşımızın dediği gibi Bursaspor teknik direktörsüz kalmadı. Ben kendi adıma ve arkadaşlarım adına Bursaspor'a her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Skor ne olursa olsun."

BURSASPORLU MURAT VE ŞENER'İN AÇIKLAMALARI

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Murat, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Zor durumdayız. Galip gelmeyi çok istiyorduk. Taraftarımız bizi çok iyi destekledi. Ama ne yazık ki bir anlık hata gol oldu ve berabere bitirdik. Böyle mücadele ettiğimiz sürece çok iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Şener ise şunları söyledi: "Zor bir süreçten geçtik. Galatasaray maçında iyi mücadele ettik. Galip gelmeyi çok istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki Karabükspor maçında galip gelmek istiyoruz."

EK,FK (RT) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ersel Uzgur Galatasaray Bursaspor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title