Haberler

Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'la Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

Bursaspor, Kayserispor yenilgisinin ardından teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayırdığını duyurdu.

Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor macerası sona erdi. Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor yenilgisinin ardından, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdığını resmi sitesinden duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"KARŞILIKLI ANLAŞILARAK YOLLAR AYRILDI"

"Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulumuz toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Sayın Ertuğrul Sağlam'la biraraya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir.

"TAKIMI ERSEL UZGUR ÇALIŞTIRACAK"

Dolayısıyla teknik direktör konusunda karar verilinceye kadar takımımızı Ersel Uzgur çalıştıracak ve maçlara hazırlayacaktır.

Bu arada oyuncu kadromuzun 13 haftalık performansıyla ilgili değerlendirme de yapılmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda da her türlü tedbiri almak ve gerekli tasarruflarda bulunmak için çalışmalarını devam ettirmektedir.

Bursaspor Yönetim Kurulu"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Sağlam Ersel Uzgur Kayserispor Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

futbolcuların başarısızlığı her seferinde teknik adamlara kesilirse bu ülkenin milli takımınından da kulüplerinden de bi cacık olmaz. . . şu adama yazık olmuş diyorum başka da bi şey demiyorum

26
12
yanıtYanıtla
erisilmez_06:

ulan sen git takımı komple fb ye sat sattığın adamların yerine adam alma ondan sonra seni şampiyon yapan takımının takım yapan adamı kov. . . ulan boşuna demiyoruz t. bursa diye

24
10
yanıtYanıtla
furkan:

bursalı olarak çok üzüldüm

25
6
yanıtYanıtla
KKK:

ulan beşiktaşa karşı ölümüne oynuyorlar gidiyolar kayseriye yeniliyolar. hamza hoca hayırlı olsun bu arada bursaya

12
18
yanıtYanıtla
profosorMobil-ANDROID:

adam gibi adam

22
4
yanıtYanıtla
Laz Demokrat:

Hocam iyisin hassın,efendi adamsın ama ne olurTS ye gelme,sende gazı kaçmış cola gibisin malesef.

11
13
yanıtYanıtla
Green_Army:

5 yılda kendisine hiç bir şey katamamış olması kendisinin bir eksikliğidir. 5 yıl önceki futbol yok Türkiye''de tamamen ekonomisi güçlü kulüplerin taşıdığı bir futbol sitili meydana geldi. Buna göre kendisini hazırlaması geliştirmesi gerekiyordu. Evet 2009-2010 yılı için başarılıydı. Ama şimdisi ve bundan sonrası için ya kendi kendisine oynayan takımları oynatacak ( hiç sanmıyorum) yada kendisini geliştirerek orta ölçekli kulüplerde Avrupa başarısı yakalayacak.

17
5
yanıtYanıtla
Xyz:

Kaç kere ayrıldı bursadan yaw hep aynı haber gibi geliyor

16
6
yanıtYanıtla
ali:

Adamda suç yok ki orada oynayanların suçu bundan önce adam satmıyacaklardı

18
1
yanıtYanıtla
ado:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınhoca diye geziyor ortada yuz karasi ulan hicbirsey bilmiyorsan 11 adami kaleye koy yine sekiz tane yemezsin . . . . . . hocaymis . . . sen anca okul basket takimi hocasi olursun . . . . besiktasin yuz karasi . . . . .

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title