Haberler

Bursaspor'da Utaş Uşakspor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar- Teknik sorumlu Ersel Uzgur'dan detaylar Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda 1 Aralık'ta sahasında UTAŞ Uşakspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar- Teknik sorumlu Ersel Uzgur'dan detaylar Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda 1 Aralık'ta sahasında UTAŞ Uşakspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.Özlüce Tesisleri'nde, teknik sorumlu Ersel Uzgur'un, yardımcıları Turan Şen ve Cemal Ayyıldız, kaleci antrenörü Nail Güler ve futbolcularla sahanın ortasında yaptığı kısa süreli toplantının ardından antrenmana geçildi.Isınma hareketleriyle başlayan idman, taktik ağırlıklı çalışmayla tamamlandı.Sakatlığı devam eden Ricardo Faty ve sol ayak bileğinde ağrı bulunan Şamil Çinaz, idmana katılmadı. Takımdan ayrı çalışmalara hafta içinde başlaması beklenen Faty'nin, 4 Aralık'ta Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray ile oynanacak müsabakaya yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla UTAŞ Uşakspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Ersel Uzgur Bursaspor Uşakspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title