Haberler

Bursaspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan toplu çalışma detayları- Stoch'tan yakın detaylar- Hamzaoğlu yakın detayı- Serdar Aziz yakın detayı - Yeşil-beyazlı ekipte Dany, Sivok ve Jorquera antrenmanda yer almadı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına Antalya'da devam etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan toplu çalışma detayları- Stoch'tan yakın detaylar- Hamzaoğlu yakın detayı- Serdar Aziz yakın detayı - Yeşil-beyazlı ekipte Dany, Sivok ve Jorquera antrenmanda yer almadı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına Antalya'da devam etti.Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde kamp yaptığı otelin sahasında günün ilk antrenmanını gerçekleştiren Bursaspor'da futbolcular, kondisyon, pas ve taktik çalışmaları yaptılar.Antrenmanın ardından Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları sahada kalarak bir süre ayak tenisi oynadılar.Yeşil-beyazlı ekipte henüz kampa dahil olmayan Dany Nounkeu, Tomas Sivok ve Cristobal Jorqueara, çalışmada yer almadılar. Dany ve Sivok'un akşam saatlerinde, Jorquera'nın ise yarın kampa katılacakları bildirildi.Bursaspor, akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştireceği idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Bursaspor, 6 Ocak Çarşamba günü Osmanlıspor'la, 8 Ocak Cuma günü de Altınordu ile hazırlık maçlarını yaparak Antalya kampını tamamlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Hamza Hamzaoğlu Dany Nounkeu Tomas Sivok Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title