Haberler

Bursaspor'da Ersel Uzgur'a Taraftar Desteği

– ERTUĞRUL Sağlam'ın istifasının ardından Bursaspor'da geçici olarak devralıp takımının Galatasaray karşısındaki sınavından da başarıyla çıkan antrenör Ersel Uzgur'a yeşil beyazlı taraftarlardan destek geldi.

– ERTUĞRUL Sağlam'ın istifasının ardından Bursaspor'da geçici olarak devralıp takımının Galatasaray karşısındaki sınavından da başarıyla çıkan antrenör Ersel Uzgur'a yeşil beyazlı taraftarlardan destek geldi. Yeşil beyazlı taraftarlar, Ersel Uzgur'un zor dönemde aldığı sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiğini söylediler.

BURSASPORLU ERSEL OLARAK TANINIYOR

Futbola 10 yaşında Bursaspor alt yapısında başlayan Ersel Uzgur, 1988 yılında Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesinden mezun oldu. 1997 sezonuna kadar Bursaspor forması giyen Ersel Uzgur, tüm milli takım kategorilerinde forma giydi. Aktif futbol hayatını tamamladıktan sonra antrenörlüğe başlayan Ersel Uzgur, 3'üncü Lig'de Kestelspor, Orhangazispor, 2'inci Lig'de İnegölspor'u çalıştırdı. Ankaragücü, Antalyaspor ve Manisaspor'da yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Ersel Uzgur, 2008-2009 sezonunda Bursaspor'da göreve başladı.

SAĞLAM'IN YARDIMCILIĞINI YAPTI

Bursaspor'un 1461 Trabzon ile oynadığı berabere biten Türkiye Kupası maçında görev yapan Ersel Uzgur, ligde de Galatasaray'a karşı yeşil beyazlı takımın başında sahaya çıktı. Ersel Uzgur, 2009'da göreve başlayan Ertuğrul Sağlam'ın yardımcıları arasındaydı. Futbolculuk döneminde savunmanın sağında görev yapan 46 yaşındaki Ersel Uzgur, Bursaspor'un Sağlam döneminde hazırladığı raporlarla transferlerde önemli rol oynadı.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Galatasaray Ersel Uzgur Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title