Haberler

Bursaspor Başkanı Yazıcı'ya Ziyaretçı Akını (2)

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ailesine "geçmiş olsun" ziyaretleri öğleden sonra da sürdü.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ailesine "geçmiş olsun" ziyaretleri öğleden sonra da sürdü.

Bursaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, menajer Süha Sidal ve yardımcı antrenör Ersel Uzgur, ziyaretçiler arasındaydı. Karaman, Sidal ve Uzgur, hastaneden açıklama yapmadan ayrıldı. Acıbadem Bursa Hastanesi ise yaptığı yazılı açıklamada, İbrahim Yazıcı'nın yoğun bakımdakı kritik sürecinin devam ettiğine dikkat çekti. Başhekim Prof.Dr.Nadir Şener, tedavinin hala solunum cihazıyla, geçici kalp piline bağlı olarak sürdüğünü ve yoğun bakımdaki kritik sürecin devam ettiğini açıkladı.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, hastene çıkışında yaptığı açıklamada, "Dünden bu yana çok büyük üzüntü içersindeyiz. Başkanımız gerçekten önemli rahatsız geçiriyor. Dualarımız bir an önce kendisini toparlanması için. Güçlü olduğuna inanıyoruz. Bütün Bursa'nın beklentisi İbrahim Yazıcı'nın bu zorlu yarışı da aşması. Bursaspor onun döneminde şampiyonluk yaşamış. Şehri bulunduğu yeri yukarılara taşımış önemli bir insan. Bursa'da çok seveni var. Tüm Türkiye tarafından tanınıyor. İnşallah bu zorluğu da aşacak" dedi.

EKO-FK(CE/AÖ) FOTOĞRAF - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman İbrahim Yazıcı Ersel Uzgur Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title