Haberler

Bursaspor Başkanı Yazıcı: Mesuliyet Bende

Güncelleme:

Bursaspor Başkanı Yazıcı yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

– BURSASPOR Başkanı İbrahim Yazıcı yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör konusunda isim vermeyen Yazıcı, "Mesuliyet bende" dedi.

MÜSAADE EDİN

Yazıcı birkaç gün içinde her şeyin ortaya çıkacağını belirtirken teknik direktör seçme konusunda mesuliyetin kendisinde olduğunu söyledi. İbrahim Yazıcı, "Müsaade edin teknik direktörü seçme işini ben üstleneyim. Avrupa'ya giden bir takım mı yoksa bu seneyi böyle geçelim diyen bir ekip mi isteniyor. Hedefi olan Bursaspor ise bırakın mesuliyeti ben alayım" açıklamasını yaptı

BIRAKMIYORUM

Ertuğrul Sağlam için düzenlenen veda yemeğinde; "Benden erken davrandı. Darısı başıma" ifadesini kullanan Yazıcı bu konuyla ilgili şunu söyledi:

"Benim kafamda bırakma durumu vardı. Şu anda bırakmıyorum. Ben Bursaspor'u sahipsiz bırakmam, bırakamam. Bu kulüpte benim çok emeğim var. Bu kulübü bırakırken de anlı şanlı olacak" dedi.

MENAJERİ DE SEÇECEĞİZ

Genel Menajerlik konusuna da değinen Yazıcı, "Menajerimizi de seçeceğiz. Bursaspor'un faydasına kim olacaksa, kim bu işe layıksa göreve gelecek. Biz amatör kulüp değiliz" diye konuştu. Taraftar ile yapılan toplantının çok olumlu geçtiğini sözlerine ekleyen Başkan Yazıcı, "Bursaspor tarihinde ilk kez böyle bir şey yapıldı. Bütün sorulara açıklık getirdik. Ben doyurucu bilgiler vermesem böyle mi olurdu. Bunu daha sık yapmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

KRİZİ BEN YARATMADIM

Kirizi kendisinin yaratmadığını ifade eden Yazıcı, "Bu krizi yaratan kişi ben değilim. İstifa eden belli. Niye istifa ettiğini kendisine sorun. Ancak kimse istifayı bana ve arkadaşlarıma mal etmesin. Eğer bu işin içinde biz varsak o konuyu o zaman masaya yatıralım." dedi.

KUMAR OYNAMA ŞANSI YOK

Taraftarların yardımcı antrenör Ersel Uzgur'un göreve teknik direktör olarak devam etmesi istediğinin hatırlatılması üzerine Yazıcı, "Bursaspor hedefi iyi olan bir takım. Bir maç iyi olabilir. Hemen bağlanmak olmaz. Ersel'i teknik direktör yapalım tamam yapalım. ya olmazsa. Bursaspor'un kumar oynama şansı yok" yorumunda bulundu.

(CE/SSA) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Yazıcı Ersel Uzgur Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title