Haberler

Burhan Kuzu'dan Fenerbahçe'ye destek: Kural hatası yapıldığı gayet açıktır

Güncelleme:

Alanyaspor-Fenerbahçe maçında kural hatası yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, "Alanyaspor-Fenerbahçe maçında kural hatasının yapıldığı gayet açıktır." diyerek sarı-lacivertli takıma destek verdi.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Ancak sarı-lacivertli takım, maçta kural hatası yaşandığını belirterek TFF'ye başvurma kararı aldı. Yayıncı kuruluştan görüntüleri talep eden Fenerbahçe, 48 saat içinde TFF'ye başvuru yapacak.

Burhan Kuzu'dan Fenerbahçe'ye destek: Kural hatası yapıldığı gayet açıktırBurhan Kuzu

"FEDERASYONU GÖREVE DAVET EDİYORUM"

Eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Twitter hesabından dünkü maçla ilgili bir paylaşımda bulundu. Kuzu, "Kurallar yoruma açık değildir. Canımızın istediği şekilde kuralları değiştirmemiz de mümkün değildir. Alanyaspor- Fenerbahçe maçında kural hatasının yapıldığı gayet açıktır. Türk futboluna altın çağını yaşatacağına inandığım Sayın Nihat Özdemir ve Federasyonu göreve davet ediyorum." yazarak Fenerbahçe'ye destek verdi.

Burhan Kuzu'dan Fenerbahçe'ye destek: Kural hatası yapıldığı gayet açıktır

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Burhan Kuzu Fenerbahçe AK Parti Haberler

500

Yorumlar (46)

100 Atli:

Sayin burhan kuzu futboldan futbolun kurallarindan anniyormuymus. . . . . .

11
3
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

FENERİ ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN TOP YEKÜN MÜCADELE

10
3
yanıtYanıtla
CİNCON AĞLAMA:

HE GARDAŞ ÖYLE NE OLDU ZORUNA MI GİTTİ TOPYEKÜN CİNCON ŞAMPİYON YAPILDI BİRAZDA BİZ OLAK AHAHAHAHAAA

yanıt5
yanıt6
Sangarius:

Türk futboluna altın çağını yaşatacağına inandığım Sayın Nihat Özdemir ve Federasyonu göreve davet ediyorum. bu cümle yanlış olmuş burhan, fenerbahçeye altın çağını yaşatacak demek istedin sanırım. Alışık tayfasınız siz, şikeyle içli dışlı bir kulüp. Devlette sizi o zaman kurtarmıştı. Mehmet ali aydınlar dik durdu sadece fenerli olmasına rağmen. allah adalatsizliğe sebep olan herkesin canından kanından malında çıkarsın bedelini hem bu dünyada, hem diğer yaşamda. Yazıklar olsun size.

9
3
yanıtYanıtla
bjk.34:

la gerizekalı kafada sorun mu var yoksa o beyin yerine başka bir şeyler mi çalışıyor eğer federasyon fenere destek verseydi bu kural ihlalini kabul ederdi işte sen böyle gerizekalısın :D

yanıt0
yanıt0
masum:

ben fenerliyim ama bahaneye gerek yok ersun kenarda oturan 3 defans adamı yerıne yanlış kadro kurdu ve yenıldık. O kadar

9
2
yanıtYanıtla
mustafa:

bahane yaratan yok, kural hatası varsa tekrar edilir bakarsın alanya hırs yapar 5 atar belli olmaz,

yanıt5
yanıt7
sana sonuna kadar katılıyorum:

mustafa inşallah kural hatası derler tekrarlanır mac ve alanya 5 atar ve kimin hatası olduğu ortaya çıkar ben fenerbahçeliyim ama bu fenerbahçeli degil

yanıt5
yanıt3
UZAYLI:

BİDE BEN BİR FENERLİ OLARAK HEDEF 29 ÇIKIŞINA UYUZ OLUYORUM. NERDEN ÇIKTI DURDUK YERE 60 SENE SONRA. . ALİ KOÇ FUTBOLDAN ANLAMIYOR ALTTA KALINCA TARAFTARA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN AKLINCA MANEVRA PEŞİNDE. AZİZ YILDIRIMIN ŞİKESİNE BİLE KURBAN OLAYIM BU NASIL BİR BAŞKAN YAHU.

yanıt6
yanıt3
Can:

Ben de Galatasaraylıyım aga ama çok vizyonsuz bir başkanınız var be. . Beceriksizliğini örtmek adına saçma sapan işlerin peşinde koşuyor, lige odaklansana, belki daha iyi olacaksın, daha 20. şampiyonluğu görememişsin hedef 29 dokuz deyip taraftarın gazını almaya çalışıyorsun, sen o şirketleri iyi batırmamışsın bu vizyonsuzlukla. . . .

yanıt1
yanıt1
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title