Haberler

Burhan Kuzu'dan Fenerbahçe taraftarına teşekkür

Güncelleme:

AK Parti kurucularından olan Burhan Kuzu, Fenerbahçe'nin evinde Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yendiği maçta kendisi için yapılan "Burhan Kuzu Oley" tezahüratı için sarı lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında evinde oynadığı Gazişehir Gaziantep maçını 5-0 kazanmıştı. Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, maçta kendisi için yapılan tezahürat için Fenerbahçe taraftarına teşekkür etti.

Burhan Kuzu resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Sezona 5-0'lık muhteşem bir galibiyetle başlayan Fenerbahçe'yi kutluyorum. Fenerbahçeli bir grup taraftarın maç içerisinde yaptığı "Burhan Kuzu Oley" tezahüratı beni çok onurlandırdı, yürekten teşekkür ediyorum. FETÖ ile mücadeleye sonuna kadar devam" ifadelerini kullandı.

İşte Burhan Kuzu'nun paylaşımı;

Burhan Kuzu'dan Fenerbahçe taraftarına teşekkür

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burhan Kuzu Fenerbahçe Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

AKP , FB Yİ ELE GEÇİREMEZ:

BEN DÜN MAÇI TAKİP ETTİM TRİBÜNDEN, BURHAN KUZUYU ALKIŞLAYANLARI YUHLAYANLAR BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUKTAYDI. ÇÜNKÜ SELÇUK DERELİ DE BURHAN KUZU DA FENER DÜŞMANIDIR. BURHAN KUZU DA TIPKI DERELİ GİBİ FETÖNÜN ŞİKE KUMPASINI VAKTİ ZAMANDA DESTEKLEDİ.

23
5
yanıtYanıtla
ihbar ediyorum buradan:

Burhan Kuzu fetö bağlantılı ve fethullah ile fotoları var hesap versin.

18
6
yanıtYanıtla
haydar:

taraftar bu zatla dalga geçmiş anlamıyor bu cahil kafa suratına tükürseler yagmur yagıyor diyecek

11
5
yanıtYanıtla
fatih:

Bence sen kendinle dalga geçiyorsun. Sırf adam AKP''li diye lehine yapılan tezahuratlar zoruna gidiyor senin embesil

yanıt1
yanıt5
Yeniçeri:

insan birilerine bir şey derken aynaya bakmalıdır şike şike derler bu ülkede şikenin kralı 2010 2011 sezonunda yapıldı Trabzonspor’un şampiyonluğu gasp edildi

2
8
yanıtYanıtla
OSMANLI:

YAV HE HE

yanıt1
yanıt0
volkan:

lan yürü git işine dokuz on puan öndeydiniz kendi kabiliyetsizliğinizin fişini ona buna kesmeyin bıktık artık sizin bu şike mike muhabbetinizden sanki siz çok düzgünsünüz İnşallah küme düşersiniz zaten bu lige yakışmıyorsunuz hadi güle güle

yanıt4
yanıt2
Murat:

Rüyaya devam yani

yanıt2
yanıt0
BJK:

HAKEMLER OLMASIN FENEVDEN Bİ CACIK OLMAZ , 4-5 HAFTA SONRA BAŞLARLAR ERSUN YANAL İSTİFA

3
6
yanıtYanıtla
..............:

YAV HE HEEEEEEEEEEEEEEEEE

yanıt1
yanıt2
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title