Haberler

Burc Beach Yaza Merhaba Dedi

Yaz aylarının cazibe merkezi BURC Beach, sezona 'Surf Karnavalı' organizasyonu ile başladı.

Türkiye'de ilk kez Avustralya'nın en önemli tarihsel ve kültürel ögelerinden olan SURF kültürünün parçaları, okyanus kayıkları Surf Boat'lar ile düzenlenen yarışmalara Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Gelibolu, Gümüşdere, Boğaziçi Yelken ve Boğaziçi SK takımları katıldı. Avustralya'dan gelen eğitmenlerin takımlarda dümenci olduğu yarışmalar Karadeniz sahilinde nefes kesti.

Surf Boat dışında Surf Board ve Surf Ski yarışmalarının da gerçekleştiği Surf Karnavalı ilk kez Avustralya kıtasına ait öğeleri ve iki kültür arasındaki dostluk bağını vurgulayan yapısı ile Karadeniz'e okyanus havasını taşıdı.

BURC BEACH İSTANBUL YAZLARININ VAZGEÇİLMEZİ

İstanbul dışına çıkmadan yazlık havası solumak isteyen, 'günübirlik' tatil alternatifi arayan, birkaç saatliğine de olsa şehrin gürültüsünden, koşturmasından kaçış noktası arayanlar BURCBeach'in yolunu tutuyor. Yemeğin lezzetlisi, sporun alternatifi, partinin en rahat hali, bu yaz BÜMED'in Mars Entertainment Group işbirliği ile işletilen BURCBeach'te...

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü'nde yer alan, şehir merkezine 20 dakika uzaklıktaki BURCBeach, İstanbulluları Karadeniz kuzey sahilinin ve Kilyos kumunun keyfini müzik, spor ve lezzetli yemekler eşliğinde çıkarmaya çağırıyor. Gün boyu farklı yeme-içme seçenekleri, adrenalini yüksek yaz sporları, eğlenceli plaj aktiviteleri ve akşamüstü başlayan canlı DJ performanslı beach partileri ile BURCBeach, İstanbul'a yazı getiriyor.

BURCBeach'de KITEBAORD

Türkiyede Kiteboard sporunun başlangıç noktası olan ve 8 yıl aralıksız olarak Dünya Kiteboard Şampiyonasının ev sahibi olan BURCBeach, İstanbul'da kiteboard eğlencesine yeni bir 'hava' katıyor. Kiteboardİstanbul tarafından yönetilen merkezde Kiteboard Freestyle Şampiyonlarından Yaz boyunca özel ders almak ya da Freestyle Progression Session'lardan birine katılarak kiteboard becerileri geliştirmek mümkün. Ayrıca BURCBeach'te, Türkiye'nin en iyi windsurf ve yelken eğitmenlerinden rüzgar sporları ile ilgili eğitimler de alınabiliyor.

BURCBeach'te bu yaz

• Tekne Burc Beach: Denize sıfır manzarada en taze balıkları sofranıza getiriyor. Deniz mahsulü ağırlıklı mönüsü ve beyaz tonlarındaki yazlık dekoru ile dikkat çekiyor.

• Amigos: Bir 'hot dog' klasiği Amigos, gün boyu lezzetli soslar eşliğinde kumsaldaki anlık açlığınızı gideriyor.

• BURCBeach Restoran: Lezzetli burgerler, sağlıklı salatalar ve dileyene barbekü keyfi sunuyor. BURCBeach Restoran'da yeme-içme konusunda bol miktarda alternatif bulunuyor. Günbatımında Mojito keyfi yapmak ya da yemek sonrası Pluton'dan doğal hakiki manda sütünden yapılmış dondurma yemek mümkün.

• BURCStore: BURCBeach'in "acil destek mağazası" BURCStore'da Boğaziçi Üniversitesi logolu ürünlerin yanında güneş yağı, koruyucu bakım malzemeleri, mayo, board short, terlik, sandalet, havlu ve aksesuvar dahil her türlü plaj malzemesi bulunabiliyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kilyos Sarıtepe Kampusu'nda faaliyet gösteren BURCBeach, misafirlerine katamaran, uçurtma, rüzgar ve dalga sörfü, surfboat, plaj voleybolu ve futbolu, "bodyboard" ve "skimboard" gibi pek çok alternatif sunuyor.

1.400 metrekarelik güneşlenme alanı, 200 kişilik kafeteryası, 750 araçlık otoparkı, bar ve balıkçı restoranı ile BURCBeach, özellikle hafta sonu tatilleri için ideal bir mekan. Gelirleriyle Boğaziçi Üniversitesi'ne kaynak yaratan BURCBeach, her gün 09.00–21.30 saatleri arasında hizmet veriyor ve İstanbul'a yalnızca 30 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title