Haberler

    Bundesliga'nın lideri Berlin'de futbola geri dönüyor! iddaa oynayanların %48'i...

    Bu bir ilandırUNION BERLIN - BAYERNSalgın öncesindeki son maçta, Freiburg deplasmanında 3-1 kaybeden Union Berlin, Bayern karşısına as stoperi Marvin Friedrich olmadan çıkacak.

    Bu bir ilandır

    UNION BERLIN - BAYERN

    Salgın öncesindeki son maçta, Freiburg deplasmanında 3-1 kaybeden Union Berlin, Bayern karşısına as stoperi Marvin Friedrich olmadan çıkacak. Friedrich o maçta kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

    TD Urs Fischer takımının başında yer alamayacak. Kayınpederinin vefatı dolayısıyla kamptan ayrıldı ve görevlerini yardımcısı Markus Hoffmann'a teslim etti.

    Sağ açık Sheraldo Becker'in kesin olarak oynamayacağı açıklandı, milli futbolcumuz Yunus Mallı'nın durumu ise maç saati netlik kazanacak.

    Koronavirüs krizi başladığından beri takımla birlikte çalışmalara katılamayan Mallı'nın maç eksiği de bulunuyor.

    Bayern cephesine döndüğümüzde Philippe Coutinho, Corentin Tolisso ve Niklas Süle'nin kadroda yer almadıklarını görüyoruz. Bundesliga'nın zirvesindeki ekipte Kingsley Coman, Ivan Perisic ve Jann-Fiete Arp iyileşti.

    Ara öncesindeki son 4 maçı kazanıp 4 puan farkla son 9 haftaya lider girmişlerdi.

    Unutmadan, Bundesliga'da maçlar koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak!

    %26'lık kesim maçta en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor.

    Bayern Münih'li oyunculardan hijyen tavsiyeleri...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Union Berlin Bundesliga Freiburg Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title