Haberler

Bu kadınlar o taraftarları nasıl durdursun! Herkes Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki görevli güvenlikleri konuşuyor

Güncelleme:

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmadaki kadın güvenlik görevlilerinin tutumları dikkat çekti. Öfkeli taraftarlara sadece "Hayır" diyerek engel olamaya çalışan güvenliklerin böyle bir maça görevlendirilmesine ise tepki yağıyor.

Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile oynadığı ve sonunda sahanın savaş alanına döndüğü mücadelede yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

"HAYIR" DİYEREK ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR

Maç sonunda sahanın karışmasından sonra kadın güvenliklerin taraftarlara sadece "Hayır" diyerek engel olmaya çalışmaları ise çok konuşuldu.

TEPKİ YAĞIYOR

Böylesine önemli bir maça kadın güvenliklerin verilmesine futbolseverlerden tepki dolu binlerce yorum gelirken kadın güvenlikleerin o anlarda hayli korktuğu da görüldü.

Haberler.com / Aslan Aslan - Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Eymen Tunç:

Güvenliklere bak kendilerini koruyamazlar. Bu maça çevik kuvvet vermeyen, verdirmeyen her kimse çok ağır hesap sorulmalı.

90
4
yanıtYanıtla
Zaky:

Kimlerin akrabasi bakmak lazim

71
3
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

ya bunları şaka diye koymuşlardır oraya.kadın ne yapabilir böyle durumda

62
2
yanıtYanıtla
İdris Yıldız:

düşük ücret tarifesi uygulandığı için o tarz sıkıntılı maçlara güvenlik görevlileri katılmaz. güvenlik kartı olup boş zamanı değerlendirmek isteyenler ya da çok çok ihtiyacı olan kişiler gider. ve sonuç ortada yapacak bir şey yok.

36
2
yanıtYanıtla
İbrahim Uzun:

Allah aşkına ya güvenlik görevlilerinde yetkimi var ki 8 10 saat görev alıyorlar aldıkları para 300 400 tl ver parayı bak nasıl kaliteli kalifiye personel buluyorlar

26
1
yanıtYanıtla
Alp Arslan:

Arkadaki sivil polise dikkat. Aliyor plakalari!!

10
0
yanıtYanıtla
Ali Ilhan:

Erkek de ögg olması pek fark etmiyor polisi dahi kaale almıyor fanatik güruh çünkü yasal güncel ve caydırıcı değil maalesef acı gerçek

10
0
yanıtYanıtla
Ali Veli:

çok centilmence bir maç oldu. Sadece son dakikalarda birkaç münferit olaylar oldu ama onlarda önemsizdi. Birileri çevik kuvvet falan demiş ya bi gidin Allah aşkına. Orası trabzon yahu ne gerek var çevik kuvvete falan sanki konya stadından bahsediyoruz !!

3
5
yanıtYanıtla
Turan Saygılı:

özel güvenlik derbi maçlarda uygun değil ama maalesef elimizde yeteri kadar polis yok

1
2
yanıtYanıtla
Spectrum:

Aragorn ve Legolas'a para vermeyeyim diye Frodo Baggins ve Samwise Gamgee'yi güvenlik diye getir. Sonra Uruk-Hai'leri durdursunlar. Yok yaa

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title