Haberler

Bu Golü Unutmayın

Beşiktaş'ın Genç Yıldızı İbrahim Akın Sivasspor Ağlarını Havalandırdıktan Sonra Başkan Yıldırım Demirören'e, "Şampiyonluk Golünü Attım" Diye Seslendi.

Beşiktaş’ın genç yıldızı İbrahim Akın Sivasspor ağlarını havalandırdıktan sonra başkan Yıldırım Demirören’e, "Şampiyonluk golünü attım" diye seslendi.

SİVAS’ta zorlu karşılaşmanın bitimine az bir zaman kalmıştı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören huzursuz ve öfkeliydi. Uğur getirsin diye telefonunu çıkardı. Eşi Revna’nın sesini duymak için tuşlara dokundu. "Oğlum Erdoğan, kızım Yelda ve minik Cemal nasıllar?" diye sordu. "Hepsi iyi. Sizden galibiyet bekliyorlar" yanıtını aldığında dakikalar 90+2’yi gösteriyordu.

İşte o anda sahneye İbrahim Akın çıktı. Soldan mermi gibi fırladı. Ricardinho’nun pasında topla buluştu ve kaleci Petkoviç’in yanından plasesini yaparak topu Sivas ağlarına gönderdi. "Şampiyonluk golü bu" diye başkana seslendi.

Golü attık Revna

Demirören büyük bir coşkuyla havalara fırladı ve ağlamaklı bir sesle eşine, "Sizler benim her şeyimsiniz. Çocuklarım uğurlu geldi. Golü attık Revna" diyerek, derin bir "Oh" çekti. Maç sonu soluğu hemen soyunma odasında aldı.

İbrahim Akın, arkadaşlarının omuzlarındaydı ve büyük bir sevinç yaşanıyordu.

Genç oyuncu haftalardır takımdan ayrı kalmanın ve golle dönüş yapmanın coşkusuyla başkanı kucakladı ve şunları söyledi: "Bana inandınız, güvendiniz. Bu golü unutmayın. Attığım gol şampiyonluk golüdür. Golümü önce bana zor günlerimde destek olan eşime, sonra da Beşiktaş camiasına armağan ediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title