Haberler

Bruma için sürpriz karar! Bileti kesildi

Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim'in çalışmak istediği isimlerin arasında gösterilen Bruma, disiplinsiz davranışları nedeniyle Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann tarafından gzöden çıkarıldı.

Alman basınından Kicker'da yer alan habere göre; Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın Bruma ve Augustin'in disiplinsiz davranışları sebebiyle iki oyuncuyu da gözden çıkardığı bilgisi verildi.

MENAJERİ BRUMA'NIN AYRILIĞINI İSTEMİŞTİ...

Portekizli futbolcunun menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Tabii şu anki durumdan memnun değiliz. Eğer Leipzig bize takım değiştirme fırsatı verirse Bruma'nın memnun olacağından eminim. Şimdi sezonun sonunu bekliyoruz. Kulüpteki geleceği hakkında konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bruma için sürpriz karar! Bileti kesildi

Bruma 1 Temmuz 2017 tarihinde Galatasaray'dan ayrılarak 14 milyon euro bonservis bedeli ile Almanya'nın Leipzig takımına transfer olmuştu. Kariyerinde Sporting Lizbon, Galatasaray, Gaziantepspor ve Real Sociedad gibi kulüpler bulunan Bruma, 7 kez Portekiz milli takım formasını terletti. Bruma, Leipzig'de bu sezon 26 resmi maçta forma giydi. 24 yaşındaki Portekizli futbolcu 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Julian Nagelsmann Galatasaray Bruma Haberler

500

Yorumlar (6)

Adem:

Galatasaray bu futbolcularla yakinda Afrika liginde oynar

1
3
yanıtYanıtla
Adem:

Terim Galatasaray ı AfroSaraya cevirme . Gercek Şampiyon coğunluğu Türk futbolculardan oluşan Başakşehirdir

0
4
yanıtYanıtla
Adem:

Afrikada kadar zenci varsa galatasaray a gelsin . sampiyon ulur

2
1
yanıtYanıtla
A.kor:

Gs gururu var ??????

yanıt1
yanıt0
sss:

Siyahi oyuncular alınırken dikkat edilmesi gerekiyor çok sorumsuz çok bencil ve duygusal oluyorlar. . Takımı almanlar gibi disipli ülkelerden alacaksın yanlarına da hafif brezilyalı serpiştireceksin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Fırat:

Biz İstiklal Marşını Kophenhag''larda okutuyoruz. Sözde milliyetçi değiliz. Terim''i yenemeyince başladınız lagaralugaraya. Bırakın bu işleri. İki dakika adam olun. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title