Haberler

Bozüyükspor Yönetimi Futbolcular ile Buluştu

Spor Toto Kırmızı Grup Temsilcisi Bozüyükspor'un Kulüp Yönetimi ile futbolcuları, tesislerde düzenlenen tanışma programında bir araya geldi.

Spor Toto Kırmızı Grup Temsilcisi Bozüyükspor'un Kulüp Yönetimi ile futbolcuları, tesislerde düzenlenen tanışma programında bir araya geldi.

Program sırasında konuşan Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, çok büyük sıkıntılar yaşamalarına rağmen, güçlükle yeni bir takım kurarak yola çıktıklarını söyledi. İçinde bulundukları durumu futbolculara anlatan Özkan, "Elinizden geleni yapacağınıza ve ligde kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımı tekrar kurdukları sırada büyük zorluklar çektiklerinden söz eden Özkan, "Arkadaşlarının desteğiyle takımı tekrar kurduk. Onların desteği ile iki günde yeniden ve sıfırdan bir takım oluşturduk. Çok büyük sıkıntılar çektik ancak tüm sıkıntılara rağmen şu anda takımı yeniden yeşil sahalarda görmek yaşanan sıkıntıları unutturdu. Sizlerinde yaşanılanları iyi analiz ederek var gücünüzle mücadele edeceğinize, takımın lig de kalması için varınızı yoğunuzu ortaya koyacağınıza inanıyorum" dedi.

Öte yandan Kulüp Yöneticisi Halil Kafkas, kaliteli bir takım kurduklarından basedeerk şunları kaydetti:

"1,5 Günde takım oldunuz. Biz o olguyu sahada gördük. Takımımız, 32-33 kişi olacaktı ancak, son gün gelen 7 arkadaşınız evrak sıkıntısı nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Hocamız 3 kaleci takviyesi istedi, ama gelen bütün kalecilerin evraklarında sıkıntı yaşandı. Biz, sonuna kadar size güveniyoruz ve Bozüyükspor kümede kalacak. Çok kaliteli bir takım kurduk."

Bozüyükspor taraftar grubu lideri Ayhan Çolak ise, her zaman takımın arkasında olacaklarının sözünü verdi.

Toplantıya kulüp yöneticileri, teknik direktör Halit Kılıç, teknik ekip ve futbolcular katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title