Haberler

Bozüyükspor Ligden Çekilmeyecek

Maddi imkansızlıklar nedeniyle bu hafta ligden çekilme kararı alan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, Bursa'daki iş adamlarının desteğiyle lige devam edecek Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: "2 Şubat pazar günü yapılacak Nazilli Belediyespor maçı öncesi, teknik ekip ve futbolcu transferlerini gerçekleştirdik.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle bu hafta ligden çekilme kararı alan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, Bursa'daki iş adamlarının desteğiyle lige devam edecek.

Kulübün başkanı Cengiz Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi imkansızlıklar ve kulübün 3 yıl önce kaleci antrenörlüğü yapmış İsmail Hakkı, futbolculardan Ahmet Kesim, Serdar Göçerler ve Mikail Albayrak'a olan borçları nedeniyle transfer yapamadıkları için bu hafta içinde lige katılmama kararı aldıklarını anımsattı.

Bursalı iş adamlarının desteği sayesinde, futbolcular ve kaleci antrenörü ile anlaşıldığını ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Bu zaman zarfında, Bozüyüklü iş adamları ve siyasilerden destek göremedik. Taraftarımız, sokağa dökülmesine rağmen, Bozüyükspor'a el uzatan olmadı. Ancak Bursalı iş adamı dostlarım, beni yalnız bırakmadı ve kulübe sahip çıktı. 2 Şubat pazar günü sahamızdaki Nazilli Belediyespor maçı öncesi, teknik ekip ve futbolcu transferlerini gerçekleştirdik. Futbolcularımız, sağlık kontrolünden geçerek, sözleşme imzalayacak. Pazar günü de sahaya çıkarak, Bozüyükspor'u hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceğiz. Bugüne gelene kadar yönetim olarak çok sıkıntı çektik. Taraftarımıza da zor günler yaşattık. Haklarını helal etsinler. Nazilli Belediyespor maçında, tüm Bozüyükspor sevdalılarını, tribünleri doldurarak takımlarına destek olmaya çağırıyorum." - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title