Haberler

Bozüyükspor İçin Umutlar Tükenıyor

Spor Toto Kırmızı Grup Temsilcisi Bozüyükspor, takımı oluşturamadığı için hafta sonu deplasmanda oynanması gereken Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasına çıkamadı.

Spor Toto Kırmızı Grup Temsilcisi Bozüyükspor, takımı oluşturamadığı için hafta sonu deplasmanda oynanması gereken Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasına çıkamadı.

Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, artık umutların tükendiğini ve futbolcuları Serdar Göçerler ile çarşamba gününe kadar anlaşmaya varamazlarsa takımın ligden düşeceğini söyledi.

Başkan Özkan yaptığı açıklamada, "Çok zor günler yaşıyoruz. Ancak bugüne kadar ne siyasilerimizden, ne sanayicilerimizden ne de Bozüyük halkından gerekli desteği göremedik, göremiyoruz. Şu anda federasyonda 4 tane icra dosyamız var. Dosyalarımızın tamamı 200 milyar civarında bir para gerektiriyor. Bu dosyalardaki 2 futbolcumuz ve 1 kaleci antrenörümüz ile anlaşmaya vardık. Ama maalesef Bozüyük'ün çocuğu olan Serdar Göçerler ile bir anlaşmaya varamıyoruz. Kendisine 'Sen Bozüyük çocuğusun, gel oturalım, konuşalım bu takımı düşürmeyelim' dememize rağmen Serdar bizden sürekli olarak kaçıyor.

Bu borçlar bizim borçlarımız değil, geçmiş dönemlerden gelen borçlardır. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana 3 trilyon 600 milyar liraya yakın borç ödedik. Şu anda toplam 4 trilyona yakın bir borcumuz var. Biz görevde bulunduğumuz dönemde hem takımın ligde mücadelesini sağladık. Hem de geçmiş dönem borçlarını ödemeye çalıştık. Ancak şu an gelinen noktada 200 milyar lirayı bulamıyoruz. Bu rakamı bulup da bize sezonu tamamlama fırsatı verselerdi borçlarımızın tamamını bitirirdik. Ama gördüğünüz gibi siyasiler, iş adamları ve Bozüyük halkından bir destek göremiyoruz. Hafta sonu takımı oluşturamadığımız için maça çıkamadık. Hükmen 3-0 mağlup sayılacağız. Eğer Çarşamba gününe kadar da bir çözüm yolu bulamazsak Serdar ile anlaşamaz isek maalesef ki Bozüyükspor ligten düşecek. Artık yapacak pek fazla bir şeyimiz de kalmadı. Şu anda tek çaremiz Serdar ile anlaşma sağlamamıza bağlı. Bunun için mücadele veriyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cengiz Özkan Bozüyükspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title