Haberler

Bozüyükspor Futbol Akademisi Kuruluyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un futbol akademisinin kurulacağı bildirildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyük spor'un futbol akademisinin kurulacağı bildirildi.

Kulübün altyapı koordinatörlüğüne getirilen Halil Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllar Antalya ve Bursa'daki Fenerbahçe Futbol Okullarında çalıştığını ve emekli olduğunu belirterek, bilgi ve birikimini gençlere aktarmak amacıyla Bozüyük spor'a futbolcu yetiştireceklerini söyledi.

Akademinin kayıtlarının kulüp binasında başladığını ve antrenmanların, 15 Mart Cumartesi günü tesislerde yapılacağını ifade eden Karabulut, "Oluşturacağımız futbol akademisinde 7-16 yaş arası gençlerimiz eğitim alacak. Akademide eğitim alan çocuklarımızı lisans çıkartarak U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve A2 kategorilerinde değerlendireceğiz. Şu anda, futbolcularımızın giyeceği formalar ve antrenman malzemeleri hazırlandı. Futbol akademimizi oluşturduktan sonra, kentteki diğer amatör spor kulüpleri ortak çalışmalar yaparak, çocuklarımızı üst gruplara kazandırmayı ve öz kaynaklarımızdan A2 ve A takıma katkı sağlamayı planlıyoruz. Bozüyükspor A takım hocamız ile koordineli bir şekilde çalışarak faydalı olacağımıza inanıyorum. Çocuklarını Bozüyükspor futbol akademisine kayıt yaptırmak isteyenleri, sağlık raporu, 2 fotoğraf ve  nüfus cüzdan fotokopisi ile kulüp binasına bekliyoruz" diye konuştu.

Karabulut, futbol akademisine katılan çocuklara yönelik çok sayıda projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA / Spor

Bozüyükspor Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title