Haberler

    Bordeaux, Ajaccio'ya Acımadı: 4-0

    Son dokuz haftada sadece bir defa mağlubiyet yaşayan Bordeaux, Ajaccio engelini de zorlanmadan aşmayı başardı.

    Ligue 1'de son 9 haftada sadece 1 defa mağlup olan Bordeaux, 1 mağlubiyet, 5 beraberlik ve 3 galibiyetten oluşan bu seriyi 4 galibiyete çıkardı.

    Maça hızlı başlayan ev sahibi henüz daha 8. dakikada Jussie'nin kaleyi cepheden gören şutuyla 1-0 öne geçti.

    Benjamin Andre ile bu gole 16. dakikada yanıt vermeye çalışan Ajaccio, ilk yarıda yakaladığı tek gol şansını da değerlendiremedi. İlk yarıyı Bordeaux 1-0 önde tamamladı.

    İkinci yarıya da bomba gibi başlayan Bordeaux, Nicolas Maurice-Belay'in akıl dolu ortasında topla buluşan Gregory Sertic'in golüyle 2-0 öne geçti.

    Bu golden sadece 5 dakika sonra ise Belay, bu sefer golü atan isim oldu. Derslik bir kontra-atağa çıkan Bordeaux'da Obraniak'ın pasında topla buluşan Belay, zorlanmadan topu ağlara gönderdi ve skor 3-0 oldu.

    Bu golden 10 dakika sonra ise ilk golün sahibi Jussie bir kez daha sahneye çıktı. Bu golün asistini ise maçın 2. golünü kaydeden Sertic yaptı. Sertic'in ortasında kale ağzından kafa vuruşu yapan Jussie böylece skoru da 4-0 yaptı.

    Karşılaşmanın geri kalanında da skor değişmedi ve maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olan Bordeaux, sahadan galip ayrıldı. Ev sahibi puanını 21'e çıkararak 8. sıraya yükselirken Ajaccio ise 8 puanla 19. sırada kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bordeaux Ajaccio Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title