Haberler

Boluspor Seri Peşinde

BOLUSPOR SERİ PEŞİNDE

BOLUSPOR SERİ PEŞİNDE

Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, kalan 7 maçta seri yakalayarak Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

Hafta sonu sahasında Güngören Belediyespor ile karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Burak, Edim ve Erman'ın sakatlıkları devam ederken, kart cezalısı olan Ömer Ateş, Güngören Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Süper Lig'e çıkmanın tek yolunun kazanmak olduğunu söyleyen Emin Semercioğlu,

"Futbolcularımız bundan sonraki oynanacak maçları kazanmak durumunda. Süper Lig'e çıkabilmenin tek çaresi kaybetmeden kazanmak. Galibiyet serisi yakalarsak Süper Lig'e çıkarız. Boluspor'un hedefinde şaşma hiçbir zaman olmadı. Bundan sonraki maçları kazanmaktan başka alternatifimiz yok" dedi.

Semercioğlu, kalan 7 maçı final havasında oynayacaklarını açıklayarak, "İpi göğüslemek istiyoruz. Bu yüzden de final havasında oynayacağımız 7 maçı kazanmak durumundayız. Bunu başarabilecek güce ve oyuncu kalitesine sahibiz. Taraftarlarımızın da desteği ile zorlu virajları kayıpsız atlatmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title