Haberler

Boluspor-Güngörenspor Maçının Ardından

Bank Asya 1.Lig'de Boluspor kendi sahasında iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, konuk takım ise zorlu deplasmandan 1 puan kazanmanın sevincini yaşadı.

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor kendi sahasında iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, konuk takım ise zorlu deplasmandan 1 puan kazanmanın sevincini yaşadı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, bir penaltılarının verilmediğini söyleyerek, "Özellikle çarşamba gününe dönmek lazım. Çarşamba günü Boluspor adına güzel bir gündü. Gençlerbirliği gibi bir takımı elerken, 120 dakika ağır şartlar altında çok büyük bir güç kaybettik. Bence bunun en büyük sıkıntısını bugün yaşadık. Bugün beklediğimiz ve istediğimiz oyunu ortaya koymadık. Oyuncularımın atacağı erken bir gol Güngören Belediyespor'un direncini kırabilirdi.

Hemen maçın başında Ferhat'la gelişen, penaltı pozisyonu var. Bize göre penaltı. Ama saygı duymak lazım" dedi.

Konuk İstanbul Güngörenspor'un Teknik Direktörü Ömer Can Göksu ise alınan bir puanın çok değerli olduğunu söyleyerek, "Hedefimiz 3 puandı. Ama olmadı, puan puandır. İnşallah bu 1 puan bizi ligde bırakır. İlk yarı kötü bir grafik çizdik. Kaybettiğimiz maçlar bizim kaderimizi belirleyecekti. Özellikle Sakarya ve Giresunspor maçları. Kazanamamış bir takımız şuanda. Bolu'ya 3 puan alma hedefiyle geldik. Oyuncularımla kendi aramızdaki konuşmalarımız da kendimize bir hedef koymamız lazım dedik. Onun için bir

hayalimiz var. Ligin sonuna kadar savaşacağız" diye konuştu.

İstanbul Güngörenspor'lu oyuncu Pekin Köşnek de arkadaşlarını tebrik ederek, "İki takım içinde zorlu bir karşılaşma idi. Gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. Bizim için 1 puan çok önemli. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Boluspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Güngörenspor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim Necipoğlu da maçı şöyle değerlendirdi;

"Maçın ciddiyetini biliyorduk. Kamp döneminde çok iyi çalıştık. İki takviyeyle de daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Buraya 3 puan için gelmiştik. Bizim hedefimiz her zaman 3 puan idi. Çünkü alt sıradayız ve buradan kurtulmak istiyoruz. Çok iyi mücadele ettik. 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. Çünkü belki bu 1 puan bizi sezon sonu ligde bırakacak. Bu lig böyle bir lig. Önümüzde Akhisar maçı var. Ona daha iyi hazırlanıp üç puanla tanışmak istiyoruz. İki takımı da tebrik ediyorum."

Boluspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Veli Kızılkaya ise kaybedilen iki puanı kaza olarak değerlendirirken, "Maça üç puan için çıkmıştık. İyi mücadele ettik. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. 3-4 tane net gol pozisyonlarımız var. Benim indirdiğim topta arkadaşım Cemil'in attığı gol bana göre yüzde 100 goldü. Ama hakemin takdiridir. Önümüze bakacağız. Bunun adına kaza diyelim. Önümüzdeki haftalarda bunun telafisini yapacağımızı ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un yeni transferi Aydın Çetin ise 90 dakika için şunları söyledi;

"Oynadığın maçlarda ne kadar enken gol bulursan karşındaki rakibin direncini o kadar erken kırarsın. Biz bugün onu başaramadık. Pozisyona da girdik. Maç 0-0 gittiği dakikalarda rakibin bize karşı daha çok direnci arttı. Gol ararken, golde yiyebilirdik. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Bugünkü mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özcan Kızıltan Güngörenspor Bank Asya Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title