Haberler

    Bogdanovic Derbisinde Zafer Bojan'ın

    Indiana Pacers, Sacramento Kings'i konuk ettiği karşılaşmada Bojan Bogdanovic'in skorer oyunuyla sahadan 101-83'lük zaferle ayrıldı.

    NBA'de dün geceDoğuş'un iki eski yıldızı karşılaştı. Bojan Bogdanovic'in formasını giydiği Indiana Pacers, Bogdan Bogdanovic'li Sacramento Kings'i 101-83 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

    Bankers Life Fieldhouse'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde farkı 10 sayının üzerine taşıyan ve bir daha tek hanelere inmesine izin vermeyen Doğu ekibi, Bojan Bogdanovic'in 17 sayı, 4 asist ve 3 ribaundla yıldızlaştığı maçı 18 sayı farkla kazandı.

    Son maçlarda Indiana formasıyla göz dolduran Domantas Sabonis ise 12 sayı, 16 ribaund ve 5 asistlik performansıyla boyalı alanda maçı ev sahibine getiren isim oldu. Çaylak sezonunu geçiren Sacramento Kings'li Bogdan Bogdanovic ise 28 dakika parkede kaldığı karşılaşmayı 7 sayı, 2 ribaund ve 2 asistle tamamladı.

    Indiana Pacers bu zaferle galibiyet sayısını 4'e çıkartırken, Sacramento Kings 7. maçında 6. mağlubiyetini aldı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bogdan Bogdanovic Bojan Bogdanovic Sacramento Kings Indiana Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title