Haberler

Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Başlıyor

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) 10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Yarışlar, 10 Ekim Salı günü kortej yürüyüşü ile başlayacak ve 15 Ekim Pazar günü ödül töreni ile son bulacak. Şu ana kadar 7 ülkeden 51 kulüp ve 539 sporcu ön kayıt yaptı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) 10-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak.

BIOR, 10 Ekim Salı günü saat 18.00'de Bodrum Marina'dan Bodrum Belediye Meydanına kadar gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yarışların startı 11 Ekim Çarşamba günü saat 11.00'de verilecek. 5 gün boyunca İçmeler/Bodrum parkurunda devam edecek olan yarışlar, 15 Ekim Pazar günü ödül töreni ile son bulacak.

Bodrum Belediyesi'nin himayesinde ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilecek yarışlara şu ana kadar 7 ülkeden 51 kulüp ve 539 sporcu ön kayıt yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras BIOR ile ilgili yaptığı açıklamada, dünyanın farklı ülkelerinden gelen geç sporcuların, sporun birleştirici gücünü en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtirken, "Yelken sporlarıyla anılan Bodrum'da yapılan Uluslararası Bodrum Optimist Yarışlarına katılan çocuklarımız burada birbirleriyle mücadele ederken bir taraftan da dostluk bağı kuruyorlar. Doğal güzelliklerimiz, koylarımız ve yelkene gönül vermiş sporcularımızla birlikte kentimizin dünyada sporla yan yana anılmasının devamlılığını sağlamak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında dünyanın farklı ülkelerinden ve ülkemizin farklı şehirlerinden gelen sporcu gençlerimize her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ev sahipliği yapacağız. Ege'nin eşsiz maviliğinde yelken açacak sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bodrum Turizm Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title