Haberler

Kevin-Prince Boateng ilk maçında golünü attı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ganalı golcü Kevin-Prince Boateng, ilk maçında fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ın transferin son gününde Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ganalı yıldız Kevin-Prince Boateng, Gaziantep karşısında fileleri havalandırarak ilk maçında gol sevinci yaşadı.

GOLDEN SONRA İBRAHİM TATLISES ÇALDI

Karşılaşmanın 46. dakikasında Adem Ljajic'in yerine oyuna dahil olan ve sahada kaldığı süre boyunca etkili bir görüntü çizen Boateng, 69. dakikada Gökhan Gönül'ün pasında topuğuyla şık bir vuruş yaparak takımının 2. golünü attı. Boateng'in golünün ardından Vodafone Park'ta, Ganalı futbolcunun birçok kez söylerken video çektiği, İbrahim Tatlıses'in 'Deli Gibi Severim' şarkısı çaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kevin Prince Boateng Gaziantep Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Çeykosky:

TFF de bişeyler dönüyor. Sözde Beşiktaşın transfere verecek parası yoktu. Nasıl oldu da futbolcu aldı. Demek ki Bi kata kulli var. Millet keriz değil yemezlerrr

1
9
yanıtYanıtla
uyan:

adam sattık ya oğuzhan gitti kiralık onun yerine birini aldık

yanıt8
yanıt1
bjk:

gs fb nasıl aldıysa bızde oyle aldık. . )

yanıt5
yanıt1
Sanane:

Zorunamı gitti sığır

yanıt2
yanıt0
diyarbakırlı bjk li:

helal olsun adam iyi oynuyor

7
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Siftah Antepten gerisi Allahtan

1
2
yanıtYanıtla
Çarşılı..:

İbrahım tatlısesmi çalındı? :-)

1
1
yanıtYanıtla
1903:

İbrahim tatlı mı ses ;)

yanıt0
yanıt1
bilinmeyen bir adam:

kim tatlı

yanıt0
yanıt1
adimi nitcen lo:

prince boateng almanya ispanya italya sonra artıkları toplayan türkiyeye en sonunda düştü . . allah akil fikir versin ne diyeyim . . vermeyin bizim genclere sana vermeyin

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title