Haberler

    Biri Topun Ağzında Biri Vazgeçilmez"

    FutbolArena - "Uzatmaydı, penaltılardı, hiç belli olmaz Kupa Derbisi'nin sonucu" diyen Ercan Güven'in teknik adamlar değerlendirmesi şöyle: "Advocaat futbolcularına "yeteneksiz" damgası vurup yıldızları sıradan, sıradanları ıskarta haline getirirken Şenol Güneş kendisine eldiven fırlatan...

    FutbolArena - "Uzatmaydı, penaltılardı, hiç belli olmaz Kupa Derbisi'nin sonucu" diyen Ercan Güven'in teknik adamlar değerlendirmesi şöyle:

    "Advocaat futbolcularına "yeteneksiz" damgası vurup yıldızları sıradan, sıradanları ıskarta haline getirirken Şenol Güneş kendisine eldiven fırlatan asi adamdan kahraman yaratıyorsa...

    Hollandalı, "ilerde basmayın" gibi sistemin ilk emrine bile uyamayan talebelerinden yakınacak ve "öğretemeyen hoca" olduğunu itiraf edecek çaresizlikte bocalıyor, Türk Hoca 5 gol atan futbolcularından daha hızlı paslaşmalarını isteyecek kadar özgüvenli bir lüks içinde yaşıyorsa.

    Biri topun ağzındaysa... Diğeri emaneten geldiği camianın vazgeçilmezi olmuş. "

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Şenol Güneş Ercan Güven Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title