Haberler

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık, ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl 11 Ocak'ta Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, ölüm yıldönümünde unutulmadı. Spor dünyası, vefat eden futbolcu için anma mesajları yayımladı.

Konyasporlu Ahmet Çalık, geçtiğimiz yıl 11 Ocak tarihinde Ankara'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Acı haber sonrası spor dünyasını yasa boğan futbolcu, ölüm yıl dönümünde unutulmadı.

ESKİ TAKIMLARINDAN ANMA MESAJLARI GELDİ

Ahmet Çalık'ın formasını giydiği son takım olan Konyaspor, "Çok özledik" notunu paylaşarak merhum futbolcu için hazırlanılan bir video paylaştı. Sarı-kırmızılılar ise paylaştığı videoda, "Acımız halen çok taze... Seni çok özlüyoruz Ahmet... Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ı ölüm yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz!" ifadelerine yer verdi.

İşte kulüplerin Ahmet Çalık için paylaştığı anma mesajları;

Konyaspor'un paylaşımı;

Konyaspor, Ahmet Çalık için "Çok özledik" notunu paylaşarak merhum futbolcu için hazırlanılan bir video paylaştı.

Birçok kulüp anma mesajı yayınladı, Ahmet Çalık Ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Galatasaray'ın paylaşımı;

Sarı-kırmızılılar ise Ahmet Çalık için yaptığı paylaşımda, "Acımız halen çok taze... Seni çok özlüyoruz Ahmet... Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ı ölüm yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz!" ifadelerine yer verdi.

Birçok kulüp anma mesajı yayınladı, Ahmet Çalık Ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Sivasspor'un paylaşımı;

Sivasspor Ahmet Çalık için yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı vefatının 1. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz." paylaşımını yaptı.

Birçok kulüp anma mesajı yayınladı, Ahmet Çalık Ölüm yıl dönümünde unutulmadı

İstanbulspor'un paylaşımı;

İstanbulspor, Ahmet Çalık için yaptığı paylaşımda ise, "Seni unutmayacağız güzel insan Ahmet Çalık." ifadelerini kullandı.

Birçok kulüp anma mesajı yayınladı, Ahmet Çalık Ölüm yıl dönümünde unutulmadı

TFF'nin paylaşımı;

TFF ise Ahmet Çalık için, "Geçen sene elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve A Milli Takımımızın formasını 8 defa giyen milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ı sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız." paylaşımını yaptı.

Birçok kulüp anma mesajı yayınladı, Ahmet Çalık Ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Konyaspor Ankara Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title