Haberler

Icardi ve Dzeko'yu kıyaslayan Batuhan Karadeniz'den ortalığı karıştıracak sözler

Güncelleme:

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcüleri hakkında konuştu. Edin Dzeko ve Icardi'yi kıyaslayan Karadeniz, "Icardi geldi ama asıl benim favori forvetim geldi, Dzeko. Ben hastasıyım o adamın. Sakatlanmazsa 20 gol net atar" dedi.

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Skyspor Youtube kanalında Mauro Icardi ve Edin Dzeko ile ilgili kıyaslama yaptı.

"BEN DZEKO'CUYUM"

İki ismi kıyaslayan Karadeniz, "Icardi muhteşem bir detay ama benim asıl favori forvetim geldi. Dzeko'nun hastasıyım. Icardi'yi hemen sattım, Dzeko geldi. Ben Dzeko'cuyum, kırmızı çizgim" dedi.

"EN AZ 20 GOL ATAR"

Dzeko'yu öve öve bitiremeyen eski futbolcu, "Dzeko Sakatlanmazsa net 20 gol atar. Dzeko'ya net güveniyorum. Kendimden daha çok güvendiğim santrfor varsa bir tanesi Dzeko'dur. Adamı çok seviyorum" sözlerini sarf etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batuhan Karadeniz Galatasaray Edin Dzeko Fenerbahçe Karadeniz Sözler Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

ekrem celebi :

yaa lutfen futbola emek vermış futbola ıhanet etmemıs bırnın yorumuna deger verın ve paylasın bu kım kım tanıyor turk futboluna ne vermıs ne katmış..

222
48
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

Idolun olsa hastası olsan bu yaşta gevezelik yapacağına top oynardin

81
14
yanıtYanıtla
Turkuaz TV:

Bu adam Türk futboluna ne katkısı var ki yorumunu paylaşıyorsunuz. Gidin Fenerli Rambo Okan'ın yorumunu paylaşın daha iyi

79
12
yanıtYanıtla
Ali Aksoy:

lcardi 20 den fazlasını zaten attı, bu arkadaş Dzeko.sakanlanmazsa yirmi atar diyor, sonra tahminde bulunduğu adamın gerçekleştirenden daha iyi olduğunu söylüyor.Oysa gerçekleşen her zaman tahminlerden daha güvenlidir.

81
8
yanıtYanıtla
UGUR ARKIN:

Dzeko son 5 yıl kariyerindeki attığı gol sayıları toplamı 20 bile değil ezik popçu seni.. Toplamda penaltılar ile 10 12 gol anca atar

51
38
yanıtYanıtla
Mehmet Ergül:

Son 5 yılda İcardi 78 Dzeko 77 Gol

yanıt26
yanıt3
munzur isyani:

Boş konuşuyor icardi tam sezon tüm sezonu oynamadan 20 golü geçmiş bir adam. Batuhan ve zekası ile ancak bu kadar yorum yapabilir.

63
12
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Bunu ciddiye almayın. Gidin kahvede sohbet edenlerin yorumlarini getirin haber yapın bundan 20 kat daha değerli. Ne bir yetenek ne bir disiplin ne azim ne başarı hiçbiri yok bunda. Binlerce topcudan biri.

61
11
yanıtYanıtla
Umut baykal:

Biz Dzeko yaşındaki gemisi gönderdik yaşlı diye adamlar sanki Dzeko yu 30 yaşındaymış gibi sevinip kutlayarak getirdiler. GS ve FB aradındaki vizyon farkını bu şekilde bakıldığında net anlaşılır. Bugün Dzeko GS alsa hiç bir GS li mutlu olmaz yönetime ateş püskürürdü taraftar

17
28
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

adamın kişisel görüşüdür saygı duyarım. bence edgar davids 80 yaşında bile gelse en iyi orta saha olur. hagi ve alex kimmiş dedirtir hatta!

8
26
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title