Haberler

    Beşiktaşlı Futbolcular, Hakemden 2 Kez Penaltı Bekledi

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı futbolcular, Torku Konyaspor'la oynanan maçta 2 ayrı pozisyonda penaltı kararı bekledi, hakem Abitoğlu oyunu devam ettirdi.

    Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'la oynadığı maçta Siyah-Beyazlı ekip 2 ayrı pozisyonda penaltı itirazında bulundu.

    İlk yarıda ceza alanı içinde Vukovic'in eline çarpan topta penaltı itirazında bulunan Beşiktaşlılar ikinci yarıda da yine kale ağzında aynı futbolcunun koluna değen topta penaltı bekledi.

    Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu iki pozisyonda da penaltı bekleyen Beşiktaşlı oyunculara 'hayır' yanıtını verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mustafa Kamil Abitoğlu Torku Konyaspor Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    türkiyemmobilWeb@haberler.com:

    2side çarpma

    7
    2
    yanıtYanıtla
    mert mertMobil-ANDROID:

    çarpan top kollar tamamen vücuttan ayri yön degistirir ve avantaji kacirtirsa rakibe o penaltidir öyle temenni ile penaltiyi bu ülkede bir tek fenere veriyorlardi

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Yaşar:

    Profesyonel şike takımı devrede. Kimse kusura bakmasın. Gs-Gb maçı aleni ortada. Aykut denilen FB düşmanı, Fb Tk. Dr. ''ü iken bile GS''ın şampiyonluğu için çalışan bir kişiydi. FB ve BJk maçlarında oynattığı Gs maçında oynattığı futbola bir bakın. Kurduğu kadrolara bakın. Gs bu saaatten sonra şampiyonluğu kimseye bırakmaz.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    bariisssMobil-ANDROID:

    ilki değil ama ikincisi bariz penaltı

    3
    2
    yanıtYanıtla
    bakiMobil-ANDROID:

    Böyle hakemler var iken şampiyon belli federasyon sağolsun

    3
    2
    yanıtYanıtla
    asdasd:

    cem papila sağ olsun. öyle bir devrim yaptı ki türk futbolunda artık beşiktaş maçlarında hakemler bırakın adil olmayı bütün yorum haklarını beşiktaş aleyhine kullanır oldular. beşiktaşlı oyuncu sarı kart veya kırmızı kart gerektiren bir faul yaparsa hiç tereddüt etmeden veriyor hakemler ki olması gereken de bu. biz bize kıyak geçilmesini istemiyoruz hakkı neyse o olsun. ama aynı cesareti aynı dürüstlüğü diğer hiç bir maçta göstermiyor hakemler. büyük takımları geçtim sıradan bir anadolu takımına bile bazen iltimas geçebiliyorlar kararlarında. fakat söz konusu beşiktaş olunca futbolun bütün kuralları anında işliyor tereddütsüz. evet işlesin ama herkese aynı işlesin. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    osmanMobil-ANDROID:

    verse ne olacak is bittikten sonra.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Kartal:

    Beşiktaşı şampiyonluktan eden hakemler zaten.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Cenk:

    Beşiktaşa buraya kadar renk kattın ama bundan sonrası sadece fb ve gsnin mesajı 3-4 maçtır hakemler tarafından verildi. Bir maç BJK nin lehine bir karar oldu mu ortalığı velveleye verenlerden ses yok.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title