Haberler

Beşiktaş, Volkan Babacan'la gelecek sezon için anlaşma sağladı

Güncelleme:

Sezon sonunda Alman file bekçisi Karius'la yolları ayıracak olan siyah-beyazlı yönetim, daha önce de gündeme 2 kez gelen Volkan Babacan'la el sıkıştı. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli eldivene Başakşehir'in de gerekli kolaylığı sağlayacağı öğrenildi.

Beşiktaş'tan transfer için erken start. Siyah-beyazlı yönetim bu sezondan umudunu keserken gözünü gelecek sezona çevirdi. Yönetimle bir görüşme yapan ve iyi bir kaleci alınmasını isteyen Sergen Yalçın'ın özellikle Başakşehir'de oynayan Volkan Babacan'ı istediği öğrenildi. Yönetimin de bu kaleci için girişimlere başladığı ortaya çıktı.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

Beşiktaş Yönetimi'nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan Volkan Babacan'ın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve 2+1 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Daha önce de gündeme gelen Volkan'ın bu kez bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Volkan Babacan'ın yeni sezonda Beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Babacan Sergen Yalçın Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (15)

sakın:

sakın haaaaaaaa almaaaaaaa. genç yetenek lazım uğurcan gibi. almayın artık, ahı gitmiş vahı kalmışları

19
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Karıus tan 100 kat iyidir.

15
3
yanıtYanıtla
dsdasd:

habercilik anlayışınızı . . . . .

14
1
yanıtYanıtla
GS1905:

adam olmaz bizim kulüpler. . . . babacan gibisi her altyapida var!! biraz genclere yönelin genclere!!!

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İYİ OLSA BAŞAKŞEHİRDE OYNARDI YARAMAZ ÇÖP

7
2
yanıtYanıtla
ben:

başka kalecimi yok sanki yaaaa

8
1
yanıtYanıtla
cepçiler kralı?:

beyin özürlü müsünüz arda neden var fotoda tamam tıkladık çok güzel olmuş bi daha olmasın

4
2
yanıtYanıtla
düşünen insan:

ya kardeşim genç ve gelecek vaadeden kaleci istiyoruz bıktık ihtiyar kalecilerden bulun yahu ne işe yarıyor scout ekibi

3
1
yanıtYanıtla
Harun:

Karius genç de ne oldu Kalecinin olgunu makbuldür

yanıt1
yanıt2
SENCE?:

para hakketen yok galiba bu bjk de durum ciddi

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title