Haberler

Beşiktaş'tan Younes Kaboul Hamlesi

Güncelleme:

Ara transferin en hareketli kulübü Beşiktaş, Tottenham'da forma giyen Fransız defans oyuncusu Younes Kaboul ile anlaştı.

Ara transfer dönemine fırtına gibi giren Siyah-Beyazlılar, Tottenham'ın defans oyuncusu younes Kaboul ile anlaştı.

ARA TRANSFER DÖNEMİNE HIZLI GİRİŞ YAPMIŞTI

Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapmış; İsveçli defans Alexander Milosevic, Ganalı sağ bek Daniel Opare ve orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ı renklerine bağlamıştı.

DEFANSTAKİ HATALAR PES ETTİRDİ

Ara transfer döneminde adı yine Beşiktaş ile geçen Tottenham'lı futbolcunun transferi rafa kaldırılmıştı. Ancak son maçlarda Beşiktaş defansında yaşanan hatalar yüzünden yenilen gollerin ardından Slaven Bilic, tecrübeli bir stoperin takıma dahil olmasını istedi. CNN'in spor muhabiri, Twitter hesabından Beşiktaş'ın Tottenham Hotspur ile anlaştığını söyledi.

YABANCI SAYISINDA REVİZYONA GİTMESİ GEREK

Beşiktaş'ın Kaboul transferini gerçeklşetirebilmesi ve lisans çıkarabilmesi için kadrosunda bulunan 8 yabancı futbolcudan bir tanesini satması ya da sözlemesini dondurması gerekiyor.

2007'DE 12 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

2007 yılında Auxerre takımından 12 milyon Euro'ya Tottenham'a transfer olan Kaboul, Tottenham forması giydiği 140 maçta 8 gol atarken 5 de asist yaptı. Fransa Milli Takımı formasını da 5 defa giyen Kaboul, 1 gol attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Alexander Milosevic Younes Kaboul Daniel Opare Beşiktaş Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

g4l4t4s4r4ymobilWeb@haberler.com:

Hani nerde bu adam Neden biz gormuyoruz Yapacaginiz haberin..........

1
1
yanıtYanıtla
Nizipli:

Biliç ne yapıyorsun Atınca şans ver. Stoper ihtiyacımız yok. Madem bunu alacaksın Sivoka Nolmuş????

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title