Haberler

Beşiktaş'tan Tarihi Bülent Yıldırım Protestosu

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcular, Galatasaray derbisinde yaşananlar yüzünden Aytemiz Alanyaspor maçının başlama düdüğünden sonra bir dakika hareketsiz kalacak.

Beşiktaş yine büyük bir protestoya hazırlanıyor. Sezonun finali olarak görülen Galatasaray maçında hakem Bülent Yıldırım'ın bütün takdir haklarını rakipten yana kullandığı ve art niyetli olduğu görüşünde olan siyah-beyazlılarda çalınan düdüklere öfke dinmiyor.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; yönetimin, Alanyaspor maçında büyük bir protesto yapılmasının hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan derbide Teknik Direktör Şenol Güneş'in kafasına atılan yabancı madde sonrası maç tatil edilmişti.

VODAFONE PARK'TA SESSİZ ÇIĞLIK

Fenerbahçe'nin hükmen mağlubiyeti beklenirken maçın kaldığı yerden tekrar edilmesine karar verilmesi üzerine siyah-beyazlılar karşılaşmaya çıkmamış ve tarihî bir protestoya imza atmıştı. Önümüzdeki pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak Alanyaspor maçında ise sessiz çığlık protestosu planlanıyor.

DÜNYA KONUŞACAK

Galatasaray derbisi sonrası MHK'ya gidip hakemi şikâyet etme konusunda "Neyi değiştirecek ki?" şeklinde bir açıklama yapan Başkan Fikret Orman'ın, ekibiyle yaptığı toplantıda, dünyada bile ses getirecek bir tepkide bulunmak istediği öğrenildi. Uzun süren toplantı sonucunda sessiz protesto fikrinde anlaşıldı. Buna göre pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının başlama düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı futbolcular hareketsiz kalacak.

BÜLENT YILDIRIM TEPKİSİ

Böylelikle Bülent Yıldırım'ın derbideki yönetimine bütün Türkiye'nin canlı olarak seyredebileceği şekilde bir tepki gösterilmiş olacak. Vodafone Park'ta son oynanan Ankaragücü karşılaşmasında da çocuk istismarına karşı bir dakikalık protestoda bulunulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Bülent Yıldırım Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (144)

şikeci gs:

türkiyenin en büyük şikeci takımı galatasaraydır

24
26
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

MAHKEME TESCİLLİ ŞİKECİSİ İSE FENERBAHÇEDİR. BİZİMKİ SADECE İSPATLANMAMIŞ DEDİKODU. . .

yanıt5
yanıt1
Yeni Malatyasporlu:

Saçmalama ilk fenerbahçe sonra galatasaray. Üç büyük yoktur iki şikeci bir Beşiktaş vardır

yanıt2
yanıt6
Murti:

Zamanında Fetosaray için teşvik şikesi alan Malatya Spor taraftarları siz hangi yüzle yorum yapabiliyorsunuz :) :) O zamanki başkanınız bile itiraf etti :)

yanıt1
yanıt0
şikeciler sizi:

Türkiye nin en büyük şikeci takımı GS dır

19
20
yanıtYanıtla
LAF SOKUCU:

TABİ ŞİKECİLİKLE HERKES OLUR ÖĞLE OLMAKTANSA 3 LİG ALTINA DÜSELİM

yanıt0
yanıt0
asdas:

Ne ağlak bi takım şu 8taş , yazık

18
20
yanıtYanıtla
aroğ:

şikeci cincon

12
21
yanıtYanıtla
HKN:

Bu ülkede hep başkasını hedef gösterip kendisi şike yapan hakemler tarafından kollanan takım bjk dir. Yine aynısını yapıyorlar bülent yıldırım maç sonucuna direk etki edecek hata yapmadı.

20
12
yanıtYanıtla
ua4:

aynen atla şike yapan adamlar bunlar. atşikecileri !

yanıt9
yanıt3
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title