Haberler

Beşiktaş'tan iptal edilen Süper Kupa finali için çağrı: Kapımız açık

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da başkenti Riyad'ta oynanması planlanan Süper Kupa finali, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların ısınmaya Atatürk tişörtüyle çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iptal oldu. Bunun üzerine Beşiktaş kulübü, maçın kendi statlarında oynanmasını teklif ederek, "Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe'ye bekleriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Suudi Arabistan'da başkenti Riyad'ta oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal olması sonrası maçın kendi stadlarında oynanması için çağrıda bulundu.

SUUDİ ARABİSTAN'DAKİ SÜPER KUPA FİNALİ İPTAL EDİLDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali öncesi kriz çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım otellerinden çıkmadı ve maç iptal edildi.

Beşiktaş'tan Süper Kupa finali çağrısı: Kapımız açık

BEŞİKTAŞ: KAPIMIZ AÇIK

Bunun üzerine Beşiktaş kulübü, maçın kendi statlarında oynanması çağrısında bulundu. Kulüpten yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

"Kapımız Açık! Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalini, uygun bir tarihte, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe'ye bekleriz."

Beşiktaş'tan Süper Kupa finali çağrısı: Kapımız açık

Haberler.com / Emre İliksiz - Spor

Suudi Arabistan Fenerbahçe Süper Kupa Beşiktaş Riyad Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (26)

Omer Faruk:

Sevmiyoruz Atatürk'ü

55
306
yanıtYanıtla
Hrn BSK:

Bu sevgi zorlamayla olmuyor, yürekten gelmesi lazım gözüm. Zaten Ata'nın da senin gibi ne idüğü belirsizlerin sevgisine filan ihtiyacı yok.

yanıt196
yanıt44
Benim Kkk:

O semin kendi sorunun isin zor zavall usaklik nasil birsey sen yasiyorsun iste

yanıt44
yanıt15
Benim Kkk:

Sen anlamamissin olayi Ataturk gibi bir dehanin kimsenin sevgisine ihtiyaci yok ama bizim var adam olmak icin adam gibi yasamak icin senin daha cok var cunku adamlik kim sen kim epey muhtacsin cok firin ekmek yemen lazim

yanıt113
yanıt26
Martin Sikertel:

Türk olmayan sevemez zaten, sorgulanacak bir şey yok. Atan Trikupis'se onu sev, Churchill'se onu; Hamilton'sa onu. Herkes atasını sevecek tabii, bundan daha doğal bir şey yok.

yanıt101
yanıt31
Martin Sikertel:

Türk'ün Atası Atatürk'tür; biz Türk olarak Atamızı seviyoruz. Sen kendi atanı sev; ama sanırım nereden olduğun, Atanın kim olduğu çok da belli değil.

yanıt71
yanıt26
bedri Akyıldızoğlu:

Soyla alakalı bu durum sevmemen normal

yanıt45
yanıt9
Martin Sikertel:

Ya o bu değil de; Yunanlılar sevmiyor Atatürk'ü. İngilizler sevmiyor. Amerika sevmiyor, bir de ülkeye darbe yapmaya çalışan kansızlar sevmedi. Bütün dünya kabul etti; Birleşmiş Milletler'de Atatürk yılı ilan edildi. Düşam olarak kurşun sıkan Avustralya ve Yeni Zelanda dahi saygı duydu, sonra da sevdi. Hakikatten merak ettim, Yunan mısın, İngiliz misin, Amerikalı mısın? Yoksa soyunu sen de mi bilmiyorsun? Türk kanı taşıyan birinin bu cümleyi kurma ihtimali yok çünkü.

yanıt55
yanıt11
Ekko Dark:

Suriyeli kaybol

yanıt6
yanıt3
Nazlı Muhip:

6 gun dost 1 gun rakibiz. Helal olsun şanlı besiktaşım. Helal olsun maça çikmama karari alan fenerim ve galatasarayım.

235
22
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title