Haberler

Beşiktaş'ta kritik toplantı sona erdi! Masada 3 teknik direktörün ismi var

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında gerçekleştirilen teknik direktör toplantısında sonuç çıkmadı. Yönetim kurulu yarın yeniden bir araya gelerek yeni hocaya karar verecek. Siyah-beyazlıların masasında Şenol Güneş, Valerine Ismael ve İbrahim Üzülmez'in ismi var.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belli oluyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında yapılan toplantıda nihai bir karar çıkmazken, siyah-beyazlı camia yarın yeniden bir araya gelerek yeni hocayı seçecek.

BEŞİKTAŞ'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ YARIN BELLİ OLUYOR

A Spor'un haberine göre, Başkan Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında gerçekleştirilen toplantıda sonuç çıkmadı. Toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fransız teknik adam Valerien Ismael ile internet üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi ancak nihai sonuç çıkmadı. Beşiktaş Yönetim Kurulu salı günü yeniden bir araya gelecek ve yeni teknik direktör kararı belirlenecek. Siyah-beyazlılarda salı günü yapılacak toplantıda ise adı geçen isimler; Şenol Güneş, Valerine Ismael ve İbrahim Üzülmez masaya yatırılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Üzülmez Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

belli kim olacagi gibi... senol günes... 2. bjk dönemi ... trabzon kaskolunu unutmayin imza atarken sayin senol günes :)))

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title