Haberler

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın Yerine Torres

Güncelleme:

Senegalli golcüsünü Çin'e göndermeye hazırlanan siyah-beyazlılar, onun boşluğunu Fernando Torres ile doldurmayı planlıyor.

Demba Ba ile yollarını ayırması neredeyse kesinleşen Beşiktaş, Senegalli oyuncunun yerine yeni bir yıldız bulmak için harekete geçti.

TORRES İÇİN NABIZ YOKLANIYOR

Milliyet'in haberine göre; Bu kapsamda bir çok ünlü santrforun menajerleriyle bir araya gelen siyah-beyazlı yönetimin geçtiğimiz günlerde Madrid'de, Fernando Torres için nabız yokladığı ortaya çıktı. Milan'dan geçtiğimiz sezonun devre arasında Atletico Madrid'e kiralık giden İspanyol golcü için, yönetimin hem İtalyan kulübüyle, hem de bir yıl daha kiralık sözleşmesi bulunan Atletico Madrid'i ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

TORRES OLMAZSA REMY

Daha önce de bu oyuncuyu forvet listesinde bulunduran Beşiktaş Yönetimi, Torres dışında diğer alternatifleri de göz ardı etmiyor. Siyah - beyazlı yönetim, Torres dışında Chelsea'de forma giyen Loic Remy'i de gündeminde tutuyor. Fransız oyuncu için Chelsea Yönetimi ile iyi ilişkileri bulunan Fikret Orman'ın devrede olduğu öğrenilirken, siyah-beyazlıların Vodafone Arena'da mutlaka bir yıldız futbolcu oynatmayı istediği vurgulandı.

YENİ GOLCÜYE DE AYNI RAKAM

Torres ve Remy dışında da yıldız golcülerin menajerleriyle temas halinde olan Beşiktaş Yönetimi'nin, yeni golcü transferini Temmuz ayındaki ikinci kamp dönemine yetiştirecekleri bildirildi. Demba Ba'ya yıllık 3.5 milyon euro ödeyen Beşiktaş Yönetimi, yeni golcüye de en fazla bu kadar ücret vermeyi planlıyor.

3 GOL ATTI

İspanyol futbolcu Fernando Torres bu sezon Atletico formasıyla La Liga'da 19 maçta forma giydi. 881 dakika sahada kaldı, 3 gol, 1 asistle oynadı. Serie A'da ise aynı sezon içinde oynadığı 10 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Fernando Torres Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500

Yorumlar (49)

8TAŞ !:

alamazsınızzzzzz ! pintiler !!!

1
11
yanıtYanıtla
baba hakkı:

Alıcaksan tek isim var Van Persie. . .

9
0
yanıtYanıtla
kartal:

REMY YA DA VAN PERSIE HADİ BE FİKRET BAŞKAN

9
0
yanıtYanıtla
mert:

torres halen daha is yapar. ama gelecegini sanmiyorum

5
3
yanıtYanıtla
yunusmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Torres gelirse sonu quaresma gibi olur

7
1
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

YİNEMİ TORES. . . .

4
3
yanıtYanıtla
DEPOO:

:))) bu site kadar sallamacı . . . . . . . . . . . . bi site yok. . . Torres geliyomuş hahahahah . . .

3
4
yanıtYanıtla
ULTRAASLAN1905:

gelmese daha çok sevinirim pili bitmiş bunun

6
1
yanıtYanıtla
anonim felsefecimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bjk torresi alsn ben takim degistiririm ulan guldurmeyn sacma sapan haberlerle:D

4
2
yanıtYanıtla
Zafer ocakMobil-IOS:

Acaba bu haberi yapan Kişi inanmışımdır

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title