Haberler

Beşiktaş'ta 4 İsim Sezon Sonu Gidiyor!

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, yeni sezon öncesinde Tolga Zengin, Gökhan Töre, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Siyah beyazlı yönetim Atiba ve Adriano'ya ise yeni sözleşme teklifinde bulunacak.

Beşiktaş'ta göreve yeniden gelen Fikret Orman ve yönetimi, önümüzdeki sezonun planlamasına bu hafta başlayacak. Önceliği teknik direktöre verecek olan siyah-beyazlılarda bir diğer gündem, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncular. Siyah-beyazlıların Atiba'ya 1 yıllık sözleşme önereceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta yönetim kurulu maratona başlıyor. Bugün mazbatasını alacak olan Başkan Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu, önümüzdeki sezonun planlaması için kolları sıvayacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncularla ilgili olarak karar verecek olan yönetim, kadro dışı durumda bulunan Tolga Zengin ve Gökhan Töre'yle yolları ayıracak. İki oyuncunun da sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Bunun dışında kontratı bitecek olan Mustafa Pektemek'e de yeni sözleşme önerilmeyecek. Bu futbolcuya teşekkür edilerek yollar ayrılacak. Son olarak Hollanda ekibi Willem'de kiralık olarak forma giyen ancak sözleşmesi feshedilerek geri dönen Araz Özbiliz'le de yolları ayırmayı planlayan yönetim, bu futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirecek ve sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi için orta yolu bulmaya çalışacak.

Beşiktaş'ta 4 İsim Sezon Sonu Gidiyor!

ATIBA'YA 1 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERİSİ

Sezon başında Atiba Hutchinson'la 1 yıllık sözleşme imzalayan ve bu futbolcunun sezon başından bu yana gösterdiği performans sonrasında Atiba'yla yeniden görüşmeye karar veren Fikret Orman ve Yönetim Kurulu, Kanadalı futbolcuyla sözleşme uzatmak için 1 yıllık teklifte bulunacak. Bunun dışında Brezilyalı yıldız Adriano'ya da teklif yapılacak. Sezon başından itibaren Adriano'yla sözleşme uzatmak için görüşen yönetim, bu futbolcunun henüz net cevap vermemesi üzerine, sezon sonunda Adriano'ya son bir teklif daha yapacak. Brezilyalı oyuncunun bu teklifi kabul etmemesi halinde kendisine teşekkür edilerek yollar ayrılacak.

Beşiktaş'ta 4 İsim Sezon Sonu Gidiyor!

KAGAWA'NIN BONSERVİSİ ZOR, KİRALAMA GÜNDEMDE

Kartal'ın gündeminde olan bir diğer isim de kiralık olarak forma giyen Kagawa. Mevcut mali şartlar altında bu futbolcunun bonservisinin alınmasının zor olduğunu belirten yöneticiler, buna karşılık Borussia Dortmund'a yeniden kiralama teklifinde bulunacak. Kagawa'nın transferi sonrasında özellikle Japonya'da Beşiktaş'a karşı oluşan ilgi nedeniyle bu futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Japon yıldızla bir görüşme gerçekleştirecek. Kagawa'nın olumlu cevap vermesi halinde ise Borussia Dortmund'un kapısı çalınacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolga Zengin Gökhan Töre Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (9)

baya:

lens gitmiyormu lens. töre dursun lens gitsin

8
1
yanıtYanıtla
kartal:

lens mirin gitmeli ademin bonservisi alınmalı

7
1
yanıtYanıtla
Savas:

Lens mirin gitsin

5
0
yanıtYanıtla
Nigdeli:

Nekadar gereksiz varsa hep gönder başkan aldıkları paranın hakkını versinler

4
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Fikret orman yanındakilere kuşağını kapatıp doğru bildiğini yaparsa bu iş olur ama yanında kene çok

3
0
yanıtYanıtla
Pilott:

Lens, Caner, Mirin, Tolga, Töre, Atiba, Adriano, Aras, Pektemek, Oğuzhan. Bu oyuncular gönderilmeli bazıları yaşları artık geldi bazıları performans bazıları da karakter eksikliği nedeniyle yollar ayrılmalı. Kesin kalması gerekenler Vida, Gökhan G., Burak, Dorukhan, Ljajic, Kagawa, Güven, Quaresma, Medel.

1
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Iyi iste copleri temizliyor adamlar, kessin fener gene talip alucaktir onlardan birine :(

1
0
yanıtYanıtla
Yozadam:

Necip te gitmeli, iyi niyetli futbolcu ama iyi futbolcu değil

1
0
yanıtYanıtla
0101:

tavuklara mozart zart zart dinletip yumurtada yüzde on artis sagliyormus. . de get haydiii, oloum ben tavuklarla horoza serhat türküleri dinletiyorum. . horoz yerinde duramiyor 7/24 mesaide. . tavuklarin sevincten bir gidaklamasi var evlere senlik. . yumurta artisinin yüzdesi falan yok habire yumurtluyorlar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title