Haberler

Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi başlıyor! İşte alacağı ücret ve sözleşme detayları

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in sözleşmesine dair detaylar netleşti. Siyah-beyazlı kulüpte 2. dönemini yaşayacak deneyimli hoca 2+1 yıllık mukaveleye imza atacak ve bonuslarla birlikte senelik 1.5 milyon euro kazanacak. Beşiktaş yönetimi Güneş'e ayrıca 250 bin euro şampiyonluk primi, Türkiye Kupası'nın kazanılması durumunda da 150 bin euro ödeyecek.

Valerien Ismael ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayıran Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Şenol Güneş oldu. Deneyimli hocanın sözleşmesine dair detaylar ortaya çıktı.

YILLIK 1.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş, Şenol Güneş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Deneyimli hoca, bonuslarla birlikte yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ 250 BİN EURO

Şampiyonluk primi olarak 250 bin euro alacak Güneş, Türkiye Kupası'nın kazanılması durumunda ise cebine 150 bin euro daha koyacak.

ÜMRANİYESPOR MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Beşiktaş ile cuma günü antrenmanlara çıkmaya başlayacak Şenol Güneş, siyah-beyazlıların pazar günü oynayacağı Ümraniyespor maçında kulübedeki yerini alacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (5)

Eren İsmail:

Kurtulamadik şunlardan. Superligde derece almak kolay ama Avrupa? Önemli olan orası kendini geliştirmiş bir hoca. Milli takımı batırdı

4
8
yanıtYanıtla
Fatih :

belliki Şenol Güneş i tanımıyorsun. ne yazsak boş.

yanıt6
yanıt3
Mehmet Demircan:

Bu anlaşmalar Türk parası ile neden yapılmaz anlamak mümkün değil. Spor klübünün bulunduğu ülke Türkiye, teknik adam Türk ama para birimi TL değil.

5
1
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Bir CACIK olmaz

1
2
yanıtYanıtla
Sadık:

Üç ay sonra tazminatını buda alır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title