Haberler

    Beşiktaş, Önümüzdeki Sezon Olimpiyat'ta Oynayacak

    Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman konusunda açıklama yaptı.

    Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Albayrak, önümüzdeki sezon oynayacakları stat ve bilet gelirleriyle ilgili resmi siteden açıklama yapacaklarını söyledi.

    Vodafone Arena'daki çalışmaları tam hızla sürdüğünü belirten siyah beyazlı yönetici, "Ocak ayına bitirmeyi arzu ediyoruz. Vodafone Arena için çıkartılan biletleri Olimpiyat'ta da kullanabilecekler. Passo Lig ücretini yönetim karşılayacak. Biletler Vodafone Arena'ya göre satılacak; ancak bu biletler Olimpiyat'ta da kullanılabilecek" dedi.

    İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ile ilgili geçen sezon sonuna kadar alınan bir karar olduğunu söyleyen Albayrak, "O konuyla ilgili kararı yeniden teknik heyete gönderdik. Artık söz teknik ekibimizde. Buna teknik ekibimiz buna karar verecektir" ifadelerini kullandı.

    Transferle ilgili olarak ise Albayrak, "Bizden çok bir şey beklemeyin. Çok hassas bir dönemdeyiz. Yapılan çalışmaları sayın Başkan, transfer komitesiyle birlikte sürdürüyor. Çok yakında bunları kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.

    Albayrak yönetimdeki görev dağılımının da önümüzdeki Salı günü yapılacak toplantı sonrası yapılacağını sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Toraman Metin Albayrak Sezer Öztürk Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title