Haberler

Beşiktaş, Liverpool'un Kalecisi Loris Karius ile Anlaşma Sağladı

Güncelleme:

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligde Liverpool'un kalesini koruyan Loris Karius ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar Alman kaleciyi 2 yıllık kiralayacak.

Beşiktaş, Liverpool'un Alman file bekçisi Loris Karius ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar 25 yaşındaki file bekçisini 2 yıllığına kiraladı.

Siyah-beyazlılar 2 yıllık kiralama bedeli için İngiliz kulübüne 2 milyon euro ödeyecek. Karius yıllık 1,4 milyon euro maaş alacak.

Kara Kartal, Fabri'yi Fulham'a 6 milyon euroya satarak kalesini Tolga Zengin'e emanet etmişti. Oynanan maçlarda kalede güven vermeyen Zengin'in yerine transfer yapılması kararlaştırıldı.

YAKIN ZAMANDA İSTANBUL'A GELECEK

Kaleci alışverişinden kar sağlayan Beşiktaş'ta Karius, yakın zamanda İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacak.

Son Şampiyonlar Ligi'nde kaleyi koruyan genç eldiven, yediği hatalı gollerle eleştiri konusu olmuştu. Liverpool, kaleye Roma'da Alisson Becker'i transfer ederek büyük bir hamle yapmıştı.

Yaklaşık bir haftadır Liverpool'dan Loris Karius, Real Madrid'ten Kiko Casilla ve Southampton'dan Fraser Forster ile temas halinde olan transfer komitesi dün ve bugün yapılan görüşmelerden sonra Karius transferini bitirmeye oldukça yaklaştı. Beşiktaş'ın yeni kalecisinin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

BOSS:

ÇOK SÜPER HAYIRLI OLSUN

8
1
yanıtYanıtla
Haluk:

Bu kaleci sampiyonlar ligi kupasini diger tarafa hediye eden kaleci degilmi? Tolga guven vermiyor? Bu sari veriyor!!! Ben artik turk liginden beklentim kalmadi bizden yani 3 buyuklerden bir cacik olmaz...yaw 81 milyonluk ulkeyiz gs haric avrupada kupamiz yok benficayi gecememisiz neyin basarisi? Avrupanin sönmüş yildizlarini topluyorlar adamlar ligimize katar ligi gibi çin ligi gibi bakiyor...olmaz birakiyorum....

5
1
yanıtYanıtla
SADO:

benim anlamadığım tolga zengin neye yarıyor

1
0
yanıtYanıtla
Cuma:

Hayırlı loşun da bu adam Alman değil Danimarkalı.

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

saglam kaleci defansa güven verir rahat top oynarlar

0
0
yanıtYanıtla
Unitimsah:

Karius alman mi ?

0
0
yanıtYanıtla
Giovanni:

Fenevli Siz bize bu sene komedi ve eğlenceyi bir arada yaşatacaksınız. Sinyalleri güçlü vermeye devam ediyorsunuz.

0
0
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

puhahahhaha adamı türkiyeye sürgüne gönderiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title