Haberler

Beşiktaş'tan Yıldırım Demirören'e Teşekkür Mesajı

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanlığı'ndan istifa eden Yıldırım Demirören'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini bırakan Yıldırım Demirören'e teşekkür mesajı yayımladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün eski başkanlarından Yıldırım Demirören'e Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinde vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunar, haziran ayında yapılacak seçime kadar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini vekaleten yürütecek olan kulübümüzün eski ikinci başkanlarından Hüsnü Güreli'ye başarılar dileriz."

Kaynak: AA / Spor

Yıldırım Demirören Haberler

500

Yorumlar (33)

1903:

ULAN RENKLİLER EVLAT OLSANIZ SEVİLMEZSİNİZ

24
14
yanıtYanıtla
ua4:

siz gidin 8iz çocuklarınızı sevin

yanıt4
yanıt2
TİNERCİYE CEVAP:

LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ LOADİNG . d

yanıt0
yanıt0
MY~:

Ağla 8taş ağlaaa. . Demirörende kurtamaz artık sizi vay halinize :D

14
22
yanıtYanıtla
1903:

BOŞ BOŞ YAZMAYIN RENKLİLER YOK DEMİRÖREN ZAMANINDA İKİ ŞAMPİYONLUK ALMIŞ YOK BİLMEM NE 7 SENE TFF BAŞKANIYDI BAKIN BU 7 SENEDE EN ÇOK KİM ŞAMPİYON OLMUŞ BOŞ KONUŞMAYIN BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYONLIKLARINDA ŞAİBE OLMAZ BEŞİKTAŞI KENDİNİZİN YAPTIĞI PİSLİKLERLE ŞİKELERLE YAN YANA GETİREMEZSİNİZ BEŞİKTAŞ HALKIN TAKIMIDIR AYRICA DEMİRÖREN 2012 TFF BAŞKANI OLDUGUNDA EN ZOR DÖNEMİYDİ ADAY YOKTU.

16
13
yanıtYanıtla
ua4:

tüpçü jimnastiksporlu olduğuna göre biz aldığımız şampiyonlukları bileğimizin hakkıyla almışız demektir. zaten o kupaları verirken ki suratının aldığı şekil herkesin malumu. e bizdeki durum böyleyse sizdeki durum da malum. . . hadi git ötede zırla.

yanıt8
yanıt12
ULTRA KEDİYE CEVAP:

YÜRÜGİT İŞİNE EZİK RENKLİ ULAN BU MEMLEKETE ŞİKEYİ GETİREN TAKIM GS DİR SENİN ŞAMPİYONLIKLARIN YARISI ŞİKELİDİR ULUSOY DÖNEMİNE BAK EZİK

yanıt11
yanıt5
yorumcu:

o yüzden mi iade ettiniz kupayı? onaylı tescilli şikeciler. .

yanıt6
yanıt10
ua4:

ezik diyene bak hele şampiyonluk da gitti ağlayın ulan !

yanıt6
yanıt7
GAZCI:

LA OLUM Bİ SUS HIRT HALKIN TAKIMIYMIŞ DİĞERLERİ NEY HÜKÜMETİN TAKIMIMI BOŞ BOŞ KONUŞMA FAKIK

yanıt5
yanıt7
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title